Pudra, Fondöten, Kapatıcılar estee lauder double wear ın light mı klasıgı mı

Modesty

Canım sıkıldıkça
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
192
163
303
Eskişehir
Arkadaslar

o kadar cok olumlu yorum okudum kı estee almaya karar verdım dıyordum kıı ıkı tıpı varmıs
bırı lıght bırı klasık...

bılegımde denedım lıghtı surdugumde ısıltıda oldu gıbı lakın cok ınce... bende dogum lekesı var.... o lekelerımı kapatmamasından endıse edıyorum..

Bana bu konuda fıkır verecek deneyımlı bır arkadas var mı??

basarılı bır concelar ılede ılgılenebılırım....ne dıyorsunuz?

bu arada pudra olarakda gene estee den nutrıtıous loose powder dusunuyorum

pudra yı bır ton acık almak ıstıyroum yanı o verdıgı aydınlıgı sevdım cunku sız ne dersınız
fondatenıde pudrayıda bır ton acık alsam olmaz mı??bilmiyorumkismile

sevgılerer

merhaba
kullanmıyorum ama bir çok kişinin yorumuna göre ligh olan adı üzerinde kapatıcılığı pek iyi eğilmiş
yane double wear stay in place olması lazım klasiği dediğin onu almanı öneririm hatta git rengini dene strawberyde bak aynı rengi varsa ordan al 60 küsür sanırım fiyatı
kapatıcı içinde
mac kapatıcı ya da versace tam isimlerini bilmiyorum ama bunlar öneriliyor genel olarak :)

ben kullandim, normalini kullandim ama fotograflarda cok parliyo bu fondoten canim. cogu fotografta flashla beraber benim suratim bembeyaz gorunuyo zaten beyazim iyice ruh gibi oluyodum. cok iyi kapatiyo normali, az surup yedirirsin. ben firca kullaniyodum surmek icin.

Daha kapatıcı olmasını istiyorsan klasiğini almalısın, kapatma sorunun yoksa daha hafif olan lightını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…