Normalde hızlıca resimlere bakar ilgimi çeken, ihtiyacım olan bir şey varsa ilgili notu okurum, yoksa okumam. Bana göre bir şey yok topiğinizde ama yazmadam da edemedim; ne kadar samimi ,dürüst ve hoş bir dille yazmışsınız. Satır satır okutuyor insana. Ve tatlı bir tebessüm yayılıyor okuyanın yüzüne...
Selam...1 ay sonra gidecğim için bavuluda fazla yer kaplayan eşyalarımı sunmaya karar verdim:)
Adidas eşofman orijinaldir, hiç giyilmedi çünkü bedenime uygun değil... xl yazıyor üzerinde... 30 tl
Uzun dantelli markasız siyah elbise. S beden iç giyilmedi çünkü bana uzun(153 boy), giyince kozaya girmiş gibi oluyorum:)... 8 tl
.........................
Merhaba canım dürüstlüğün icin helal olsun sana ürününün kusurlu olup olmadigini defalarca sormamıza rağmen kusurlu urunu soylemeyip bosyere bize para harcatan öyle insanlar var ki dürüstlüğün icin seni tebrik ediyorum
Elseve'in meşhur yağı. Hani şu herkesin övdüğü...herkes övüyorsa vardır bir bildikleri dedim inatla kullandım ama hiç bana göre değil. Saçlarımın uçlarına sürdüğüm halde uçları daha da kurutp dipleri nasıl yağlandırıyor anlamıyorum...
Beğenen buyursun 8 tl, görüldüğü gibi çok az kullandım.
Bunu alabilirim istanbulda mı oturuyorsunuz ?
özelden 5 dk engelim var eşortmanı da istiyorum:))
Maalesef Sivas'tayım...
Canim lens kabini istiyorum ama takas dusunurmusun yada baska urunn varmi korgo odemisken deysin:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İstersen konuma bak :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?