Estee lauder 2013 koleksiyon

maska

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
29
0
ESTEE LAUDER 2013 SUMMER COLLECTION

Merhaba arkadaşlar...

Sizlere hayranı olduğum markanın 2013 yaz koleksiyonu anlatmak istiyorum. Bu koleksiyon içinde almayı en çok istediğim ürünle başlayalım.

Bronze Goddness illimuniting powder.. Bu ürün hem pudra hem aydınlatıcı hem de far olarak kullanılabilir. Fiyatı: 125TL. Görselliğe önem veren biri olduğum için öncelikle size ürünün dış görünüşünden bahsetmek istiyorum. Markanın allık ambalajına yerleştirilmiş bu pudra oldukça gösterişli bir kalıpla yerleştirilmiş. Bu ürünü almak için para biriktirmeye başladım bile=) Ürünü kullananlardan aldığım yorumlara göre başarılı ve yumuşak yapılı.

Bu harika 5'li far paletine de bayıldım. Bronz tene bakır ve turkuaz tonlarını çok yakıştırdığım için bu palet tam bir yaz ürünü. Bu ürünü henüz mağazalarda göremesem de gelmesiyle bitmesinin bir olacağına eminim.Unutmadan söyleyeyim paletin fiyatı: 131 TL

Bu güzel dudak parlatıcısını fiyatı: 71 TL

Rujun rengini bu koleksiyona yakıştıramadığımı söylemek istiyorum.
Ruj fiyatı: 76 TL.

Markanın 2013 yaz koleksiyonu için çıkarttığı eyeliner. Ürün fiyatı: 99 TL

Benim bu koleksiyondaki favori ürünlerim powder ve 5'li far paleti oldu. Yaz için pahalı ama güzel bir öneri olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…