Este lauder pure whıte lınen kullanan var mı yavru kuşlar?

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
DÜN YKM DE GÖRDM,İNDİRİME GİRMŞ,BİLEĞİME ÇOK AZ SÜREBİLDİM,TESTERI BİTMŞTİ ÇÜNKÜ AMA O HALDE BİLE ELİMİ KOKLAMAKTAN GEÇEMEDİMM:)ACABA ÖLEMİDR?KALICIMIDR YA?bayanssulusmile

evet kalıcı ve güzeldir ben kullanmıştım boshayallersmile esasında estee nin bütün parfümleri çok güzel opuyorumnanaktan

BÖLE BÖLE TEMİZ Bİ KOKU SANKİM:)BEN ÇOK SEVİYORUM ÖLE TEMİZ,FERAH KOKMAYI...BUDA ÖLE SEVİMLİ GELDİ BANA:)100TL YMİŞ,İNDİRİME GİRMŞ ŞUANDA CANM,PARAYA KIYIP ALAYM BİTANE DİYORUM:)vereliniortak

ayy vallamı cnm yaa? hala ne ben bulabildim bu parfümün testerını,ne de inatla ykm tester açtı!!! nası anlıcamki:) gerçi hiçte kötü bi yoruma rastlamadım...

ayy vallamı cnm yaa? hala ne ben bulabildim bu parfümün testerını,ne de inatla ykm tester açtı!!! nası anlıcamki:) gerçi hiçte kötü bi yoruma rastlamadım...

EVT CNM estenin kokuları hemen hemen hepsi güzel ama özellikle este pleaures mi öylebişey vardı devamıda vardı sanırım o deli bişey ben çok beğeniyorum ve peşinden dakikalarca kalıyo senin geçtiğin belli oluyo...çok güzeldir bir ikitanesine bak ama hepsini birden deneme karışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…