Estardol düşüklüğü ??

Hormon replasmanı tedavisi yakındır demek

Alt sınıra yakın olması bişey ifade etmez. Sınırların içi normaldir. Daha kötüye gidecek diye bir durum da yok. Şikayetlerine göre değerlendirilmesi lazım.

Alt sınırin bayağı altında estradiol ... Hormon replasman tedavisi ne demek nasıl oluyor bilginiz var mı
Estradiol yüksekliği erkeklerde jinekomasti yani meme büyümesine sebep olur,dusuklugunde birşey olmuyor diye biliyorum yine de doktorunuza sorun. Estradiol üreme organlarını koruyan bir hormon,bebek için mi test yaptırdınız? Testosteron için demiştim hormon tedavisini.

Hayır . Eşimde cinsel isteksizlik var ,hiç yaklasmiyor . 4 senedir o yönden istek olmadı . Dr git dedim gitmedi ,hep sakladığı bişi mi vardı kafam kurcalaniyordu . Takı sonunda gitti sonunda bu testler yapıldı . Bende anlamıyorum da size bı sorayım dedim

4 sene boyunca ilk kez şimdi mi çözüm aradınız peki?

Ben hep söyledim eşim oralı olmadı , ee bende bı kadınlık gururum var dedim belki geçicidir dedim fakat hala devam etti . Bende en sonunda direttim ,gittik . O da tahlille sonuçlandı . Benim kafamdaki soru hala devma ederse ve bu adam önceden de hasta olabileceğini tahmin ettiği için mi Dr a gitmek istemedi kaçtı

Muhtemelen. Şimdi yumurta kapıya sıkışınca kacamayacagini,bahane uyduramayacagini anladı tabi.

eee hormonlarda normal çıkmış orada da sorun yokmuş gidecek misiniz terapiste yok bi 3-5 sene daha bekleyecek misin diğer konuyu biliyorum o yüzden bu yorumu yapıyorum
Gidicez terapiste . Bende anlamadım derdi ne ? Neden böyle oluyoruz ... Bende sen beni sevmiyorsun istemiyor sun dedim , saçmalama felan felan dedi .

Gidicez terapiste . Bende anlamadım derdi ne ? Neden böyle oluyoruz ... Bende sen beni sevmiyorsun istemiyor sun dedim , saçmalama felan felan dedi .
saçmalama deyince ikna oldunuz mu? bakın yazdım diğer konunuzda da seven adam sevdiği kadını mutlu etmek için uğraşır ve bunu cinsel anlamda da yapmaya çalışır eşiniz sizi sevmiyor açık açık yüzünüze söylemesini mi bekliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…