EsSmMa'nın,2014 YGS/LYS Günlüğü

PrincesaDeLosCielos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
2.648
71
Merhabalar.
Üniversitede İktisat okuyordum. Bu sene 2. sınıf olacaktım. Ama;
İktisat bölümünü istemediğim ve hayalimde bambaşka bir bölüm olduğu için okula gitmedim.Sınava tekrardan hazırlanıyorum.
'Yılın başından beri tam anlamıyla hakkını vererek çalıştın mı? derseniz, 'Hayır' derim. Çünkü ne zaman 'Her şey iyi gidiyor,düzenli olarak çalışıyorum artık' desem yine bir boşlama söz konusu oldu.
Bugün itibariyle sınava 144 gün kaldı. Uzun bir süre var önümüzde.Ben her şeye, sanki bugün sıfırdan başlıyormuş gibi yeniden başlayacağım.
Beynimdeki her şeyi silip en baştan çalışacağım. Bu çalışma düzenli bir çalışma olacak. 01.01.2014 tarihine kadar sadece YGS konularına çalışacağım. 01.01.2014 tarihi itibari ile de YGS/LYS birlikte çalışacağım.
'Her gün topiğime, gün içerisinde neler yaptığımı düzenli olarak yazma!' şartı koydum.
Topiğime,gün içerisinde hangi derslerden hangi konulara çalıştığımı,kaç soru çözdüğümü ayrıca yaptığım denemelerden kaç net çıkarttığımı yazacağım.
Bana katılmak,benimle birlikte çalışmak,anlamadığımız soruları burada yazıp yardımlaşmak,aynı zamanda sohbet etmek isteyen olursa kapım herkese açık.:KK19:
Rab'bim kimsenin emeğini boşa çıkartmasın. Herkesin gönlündekini versin. (AMİN):nazar:
Başarılar.:nazar:

¸.`★•¸.`★•¸.¸.`★•¸.`★•¸.¸.`★•¸.`★•¸.

Bölüm: Eşit Ağırlık(TM)
Hedef Üniversite: Hacettepe Üniversitesi
Hedef Bölüm 1: Okul Öncesi Öğretmenliği
Hedef Bölüm 2: Psikoloji Danışmanlık ve Rehberlik

Son düzenleme:
Akşam,gün içerisinde neler yaptığımı foruma girip yazamadım.

Dün aslında çok çalışamadım. Bunun sorumlusu da benim.
Çünkü sabah çok oyalandım bilgisayarın başında.
Sonra kahvaltı yaptım. Evde işler vardı. Onları yaptım.
Ders çalışmak için oturdum sonra da. Her şeye en baştan başlayacağım' diye bir şart koymuştum kendime.
Bu yüzden matematikten 'Temel Kavramlar' konusuna çalıştım.Ardından da çalıştığım kitaptaki formülleri,uyarıları,sonuçları vs. deftere notlar halinde yazdım.Konu tekrarı olsun diye de biraz test çözdüm.
Bugün, dün ki gibi tembellik yapmayıp programıma uyacağım.
Neler yaptığımı akşam girip yazarım İnşAllah.

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun topiğin :) inşallah verimli geçer bu yılımızda hepimiz istediğimiz bölümlerde mutlu mesut yaşarız uğrarım burayada dertleşiriz napalım :KK53:

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun topiğin :) inşallah verimli geçer bu yılımızda hepimiz istediğimiz bölümlerde mutlu mesut yaşarız uğrarım burayada dertleşiriz napalım :KK53:

Sağ ol bebeğim.:KK16:
İnşAllah canım İnşAllah.
Kaç gündür hiçbir şey yapamadım ve burası boş kaldı. Başım dönüyor,hep yatma ihtiyacı duyuyorum.
Tabi ki gel dertleşiriz bol bol.:KK34::KK16:

X