• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Essitalopram/Cipralex kullananlar

Alweer

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
1.378
698
323
Merhaba,
Ben bir yıldır depresyon ve stres nedeniyle psikolojik destek aliyorum,ilac kullanamadim cunku emziriyordum.Malesef psikolog seanslari hic sonuc vermedi.Iki ay once emzirmeyi kestim ve deanxit 20mg 2 ay kullandim.Az ise yaradi diyebilirim,doktorum gecen hafta Essitalopram 10mg recete etti ve 12gundur kullaniyorum.Bana bu ilac hakkinda bilgi verirmisiniz,agir bir antidepresanmidir?Uzun vadede kullanimi nasildir?Benim sikayetim depresyon nobetleri ve asiri uyarilma gun icinde yapilacak her aktivite bende uyarilma ve stres yapiyor.En basiti cocuklari hazirlayip okula birakicagim,donuste market olacak,evde yatak ,bulasik,yemek vs.hallolacak vs.Bunun disinda disarda da yapilacak isler olabiliyor ben asiri uyariliyorum ve sakinlesemiyorum geceleri uyuyamiyorum yada uyuduysam sabaha karsi uyanip tekrar dalamiyorum.Hastaligim tam nedir aile hekimim birsey demedi.Psikiyatriye hic gitmedim.

bendede anksiyete var banada esram verdi doktor kaygi endise olum korkusu uyuyamamak bazi geceler, uyusamda belli ara sabaha karsi uyaniyorum tekrar uyumaya korkuyorum kaybetme korkusu herseyi kontrol etme öfke nobeti bu hastalik insani diri diri mezara sokuyor ya Allah yardim etsin gercekten haplarlada olacak gibi degil kafada bitiyo hersey.

Back