• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Essie Oje

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.326
2
69.485
1.623
101
essie oje fiyatı, essie oje, essie oje fiyat, essie oje nerede satılıyor, essie türkiye, essie oje 423, essie ürünleri, essie button

Ben Essie ve renk benim tutkum

Renk bir kızın en iyi arkadasıdır

Asla renkten korkma

Renginin tadını çıkar

Benim adım Essie ve ben bir renk bagımlısıyım!

iyi bir manikür olmadan asla tam olarak giyinmis sayılmazsın

detaylar için ;

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/guzellikkozmetik/essie-diyor-ki-51461.html

$Essie_Allure.png $Essie_Angora-Cardi.png $Essie_Bachelorette-Bash.png $Essie_Bahama-Mama.png $Essie_Ballet-Slippers.png $Essie_Big-Spender.png $Essie_Blanc.png $Essie_China-Doll.png $Essie_Damsel-Dress.png $Essie_Demure-Vix.png $Essie_Eternal-Optimist.png $Essie_Exotic-Liras.png $Essie_Fiji.png $Essie_Film-More.png $Essie_Funny-Face.png $Essie_Island-Hoppping.png $Essie_Jamaica-Me-Crazy.png $Essie_Lilacism.png $Essie_Limo-Scene.png $Essie_Lovie-Dovie.png $Essie_Luxedo.png $Essie_Mademoiselle.png $Essie_Mamba.png $Essie_Muchi.png $Essie_Need-Vacation.png $Essie_Nice-Nice.png $Essie_Not-Just-A-Pretty-Face.png $Essie_Pearly_White.png $Essie_Pink-Diamond.png $Essie_Playdate.png $Essie_Russian-Roulette.png $Essie_Sexy-Divide.png $Essie_Sole-Mate.png $Essie_Spaghetti-Strap.png $Essie_Splash-Grenadine.png $Essie_Status-Symbol.png $Essie_Sugar-Daddy.png $Essie_Tea-Crumpets.png $Essie_Thigh-High.png $Essie_Vanity-Fairest.png $Essie_Watermelon.png $Essie_Wicked.png

ayyyyy soğan kabugu rengine bittimmmmmmmmmmmmmmm:21::21::21::21::21:

peki bu markayı kullanan var mı ? Hayır demeyin Kazen ne yapacaksın ? diye merak ettim nasıl bir marka diye...

Kışın fabori renklerim
Siyah içine katılmış kırmızı ve yine
Siyah içine katılmış mor vazgeçilmezlerimdir
Uzaktan siyahmış gibi görünüp ışıktan içindeki rengin gizliliği muhteşem oluyor
Mor soğan kabuğu rengi de çok hoş
Mor hayranı biri olarak güzel bir ton:)

peki bu markayı kullanan var mı ? Hayır demeyin Kazen ne yapacaksın ? diye merak ettim nasıl bir marka diye...

Ben bu markanın boynerden tırnak güçlendirici olanını almıştım çok memnun kaldım eski bir kozmetikçi olarak benden geçer not aldı.

kazen kk pro üyelik alanlara bunlardan hediye etsen hepimiz kullanmış oluruz :27:
yada ojeyi alana üyelik versen arz-talep meselesi ve inan sitenin çıkarlarını düşünüyorum :23:

ben kullanmadım ancak bloglardan okudugum kadarıyla kalıtelı ve ıcerısınde zaralı maddeler olmayan bı marka oldugunu okudum ve boyner magzalarında satılıyo ancak fıyatı 27 lıra oldugu ıcın pek tercıh edılmıyo dıye bılıyorum ben:30::30:

Renkleri cok sahane, ama almayi düsünmedim hic.
Fiyati fazla ucuk bence, bi ojeye neden o kadar para vereyim diyorum hep ojeyi ayda yilda kullanan biri olarak...

birincisi fiyatları çok uçuk. 27 tl demiş bir arkadaş.

ikincisi, aslında benim için en önemlisi, hayvanlar üzerinde deneniyordur bu. peta'nın ya da buav'ın deney yapmayan temiz markalar listelerinde yok. 50 kuruşa satılsa yine almam.

hayvanlar üzerinde denenmediği kanıtlanırsa alırım ama. sırf destek vermek için bile alırım.

Kazen senin de hayvanlar üzerinde deney yapmayan ürünler kullandığını okumuştum omegazinde. ama bu marka öyle değil. şimdi tanıtımını yapman üzdü.

Back