Ben yemekle alakalı herşeeyi seviyorum.. Normalde kabul günleri olur, millet birbirine gelirken pek önemsemez, ama bana gelirken işi gücü bırakıp gelirler, bu sefer menüde ne var diyeHer şeyimi kendim yaparım bayramda baklavamı, sarmamı, böreğimi, kışlık turşum reçelim dahil her şeyimi.. yakında domates konserve zamanı
Yollarım ne demekben yapmayıda ikramıda severim
Ohhh miss valla :) darisi basima artik :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hamarat hanımlara ihtiyacımız var
Amiinn, inan bir başlayınca dünyanın en zevkli olayı, kendin yapıp için rahat yiyip içmek
İnan hamaratlıktan ziyade kendin yapıp yemek, içine ne malzeme ne kadar giriyor bilmek kadar güzel iç rahatlatan bişey yok bence.. Hem sağlık hemde sevmek işi bu tip işler
Kesinlikle katiliyorum. Bu arada essede %50 bayram indirimi vardi sitesinden aldim. Haberiniz ola :):thumbup::thumbup::thumbup:
çok doğru diyorsun canım en azından ne yediğini biliyorsun
şimdi artık hep hazır şeyler kullanıyorlar nasıl yiyorlar hiç anlamıyorum
kendin yapıp en sağlıklısını yemek gibisi yok
Kesinlikle.. Birde sen mesela bir resim çizsen ve insanlar beğenince nasıl mutlu oluyorsan, yemek yapıp birilerine yedirmekte öyle bir mutluluk işteMesela bayramda sarı burma tatlısı yaptım baklava hamurumu kendim açıpta, ve yiyen herkes bayıldı, ve ben tarif vermekten asla kaçmam, ölçü vermekle geçti bayram
dökümler gerçekten çok sağlıklı
bilinçli kullanıcı
dökümler çok pahalıydı..bir marka gördüm..seramik natüral gibi bir şey adı ..çok memnun kaldım..çok hafif..petek görünüm yok..Kütahya porselen mağazsından aldım..ama cidden memnun kaldım..
evet canım biliyorum kütahya seramik malları gerçekten çok ama güzel
sağlıklı olduğu için genelde dediğin gibi pahalı oluyo
ama kütahya seramik çoğunlukla indirime bile giriyo çeyiz paketi falan yapıyo
indirimden de yakalayabilirsin
Kizlar essenso seramikten tava seti aldim ama nette hic kimse memnun değil yorumları sonradan okudum kullanip memnun kalan varmi iade edemem o kadar mi kötü ya çok pisman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?