Selam arkadaşlar essence marka makyaj malzemesi kullanan var mi arkadaşlar özellikle yagsiz fondoten ve matlastirici pudrasini kullanan var mi ve sivilce için olanlar
Essence'nin pek kaliteli olduğunu sanmıyorum.Gerçi bende bir farı ve ruju var onlar fena değil.Onun yerine mineral fondoten denemeni öneririm sivilce için
Selam arkadaşlar essence marka makyaj malzemesi kullanan var mi arkadaşlar özellikle yagsiz fondoten ve matlastirici pudrasini kullanan var mi ve sivilce için olanlar
Ay kozlar çok sağolsun valla ben normalde sorunlu ciltler için garnier BB krem kullaniyorum essence yagsiz fondoteni duyunca hoşuma gitti bir de mat renkli pudrasi hoşuma gitti fiyatlar da super olunca bi bakmak istedim minareli fondoten nedir acaba
Ay kozlar çok sağolsun valla ben normalde sorunlu ciltler için garnier BB krem kullaniyorum essence yagsiz fondoteni duyunca hoşuma gitti bir de mat renkli pudrasi hoşuma gitti fiyatlar da super olunca bi bakmak istedim minareli fondoten nedir acaba
Mineral fondötenler doğal minerallerden üretiliyor .Hiç mi kimyasal yok tabiki var ama minimum.Bunlar daha az zarar veriyor veya sivilce kurutuyor diyorlar.Essencenin kremini kullanmadım ama sivilceye yatkınsan boşuna para verme.Ben tam güvenemiyorum kremsi olan ürünler sivilce yapabilir.Bence mineral fondoten kullan.Biraz pahalıdır ama uzun gider.Bellapierre,younblood var bildiğim.Tabi sen bilirsin yine de.
o pure skin pudrası çok güzel sivilceyi kurutuyor hatta.. ama renk skalası çok dar.. tenine uygun bulabilirsen ne ala.. ha bir de standlarda pek olmuyor bu pudra.. sonra arkadaşın tavsiye ettiği sos sivilce kurutucusu da gerçekten çok güzel.. bahsettiğin fondöteni denemedim..
Ay sagolun tesekkur ederim kizlar dun gittim ama almadim diedermine kremini aldim normal nemlendirici essence ürünlerini indirimli alicam bir de ise yaramazsa boşuna para vermek istemiyorum kiddyy
bahsettiğin pudra hangisi acaba canim
Ay sagolun tesekkur ederim kizlar dun gittim ama almadim diedermine kremini aldim normal nemlendirici essence ürünlerini indirimli alicam bir de ise yaramazsa boşuna para vermek istemiyorum kiddyy
bahsettiğin pudra hangisi acaba canim