esrarengiz kadin

Gece gece tirstim valla

Gece gece okumayaydim iyiydi. Realist yaklaşan arkadaşları anlıyorum ama o an tek gözü olmayan, diğer gözü beyaz olup tırnakları uzunluktan kırılmaya başlayan bir kadın görseler eminim Bi tüyleri diken diken olurdu. Benim olurdu şahsen. Neden gelip beni çocuğuma dokundu o kadar insanın içinden diye de kendimi yerdim

Oğlunuzun korkmaması hatta gülümsemesi tuhaf geldi sonuçta çocuklar yüzünde vücudunda hasar olan insanalrdan korkar maalesef. Tuhaf ve ürkütücü bir konu gerçekten.

aynen oyle iste. bende realist biriyimdir normalde, ama bu garip kadin o kalabalikta cocugumu nasil fsrk etti nerden gordu de geldi sevmeye kalkti sinirim bozuldu. bir de alerjik bir cocugum var zaman zaman vucudunda kizariklar cikiyor (zaten kontrole de ondan gitmistik) gunlerce cocugun yanaklarinda kirmizi benek cikacak mi kadinin dokundugu yerlerde filan diye izledim tesadufen tam yanaginda bir kirmizi nokta cikti bir de, sonra gecti ama kac gun cocugum uyurken inceledjm alerjiden cikan beneklerden mi baska bisey mi acaba diye....

Canım bi psıkolaga görün ıstersen hiç normal degıl bu.

Konu sahıbı arkadaslarda demıs zaten yuzu yanık olabilir dıe. Fazla kafanda buyutme

Canım bi psıkolaga görün ıstersen hiç normal degıl bu.

Konu sahıbı arkadaslarda demıs zaten yuzu yanık olabilir dıe. Fazla kafanda buyutme
Esrarengiz kadını gören ben değilim konu sahibi görmüş. Beni etkileyen bazı insanların bakışı çok değişik korkunç bakışları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…