kizlar bu sabah oglumu kontrol icin hastsneye goturmemiz gerekti. hastaneden cikiyorduk bir elinden esim bir elinden ben tutmustum yuruyorduk, bir kadin kocaman bir kapuson var basinsa yuzu gorunmuyor, aniden karsimizda durdu yuzunu goremedik once kapuson o kadar buyuktu ki, oglumun onunde egildi eliyle yuzune dokundu o sirada ellerini fark ettim upuzun (ama coooook uzun) kinali gibi ama kina degil kirden tirnaklarinin rengi degismis filmlerde gordugumuz cadi elleri gibi bir eli vardi tedirgin oldum hic huyum degildir ittim
kadinin elini hemen, o esnada yuzunun yarisini gordum kapusondan, cildi bembeyaz (baya bildiginiz kirec beyaz) ve pelte pelte boyle bi degisikti korktum bisey de demedim hizlica arabaya dogru yuruduk. mikrop kapmasin diye cocugun yuzunu yikadik oroparkta, neyse bindik arabaya otoparktan cikiyoruz hastanenin bahcesinden, kadini tekrar gordum hastanenin bahcesine yeni giriyordu. (gidip dondu mu anlamadim) tam yanindan gecerken yuzune dikkat ettim kadinin gozu yoktu! baya baya tek gozu hic yoktu goz kapagi bile yoktu tek gozu de hani olur ya gri bugulu goz bebegi olmayan insanlar tek gozu de oyleydi. sanki korku filminden firlamis gibi bir kadin nedir kimdir hasta midir akli dengesi mi bozuktur yoksa oylesine masumane bisey midir bilmiyorum. ama gerildim, fazla mi film izliyorum diyorum acaba ama kadin sanki bu dunyadan segil gibi boyle bi dehisik.
isin garibi esim de cok tediegin oldu, normalde prim vermez boyle seylere, adam kadini tekrar gorunce elleri titremeye basladi. biz kari koca fantastik film bile izlemeyiz boyle abuk subuk doga ustu olaylar insanlar filan komik geliyor realist segil diye, ama bu kesinlikle normal bir an degildi.
takildim, bildigin canim sikildi. nolur beni rahatlatacak bisey soyleyin kadinin doga ustu gucleri filan mi var acaba hasta mi gozleri gormuyo cocugumu gormeyen gozuyle nasil gorup geldi biz neden oyle tutulduk kaldik, gayet normal olabilir bisey biz abartmisiz filan mi acaba insallah oyledir ne bileyim