esrarengiz kadin

Konu sahibi zaten her gün biribirinden ilginç konularla burda...
Komedi dizisi gibi
ne kadar cok bos vaktin var ya....
Arabanın dibinden arabayı izleyen kapşonlu tek gözlü değişik suratlı kadın uuu ben bi tırstım direkt netflix efektleriyle canlandırdım kafamda puslu soğuk bir gün sepya renkler..
hakikaten oyleydi, o yuzden diyorum ya kadinin tipi degil tavirlari korkuttu diye

Buldum ben zalım kadını. Ünlüymüş meğer. Mama diye bir filmde oynamış. Role kendini çok kaptırmışsa demek, çocuk görünce sevesi gelmiş biçimsizin.
Tam olarak böyle bir şey canlandırdım gözümde karanlık odada konuyu okuyunca ufaktan bi kalp çarpıntısı olmadı değil

Kadın kör olduğu için kalabalıkta yürürken el yordamıyla önünü seçiyorsa çocuğunuza ondan dokunmuştur.

Allah yardım etsin her kim ise o kişi, üzüldüm ben şahsen...

bir de gozleri.... o gozlerle goruyor olmasi cok zor ya da cok az, zaten bir gozu hic yok digeri de resim ekledim burdaki gibi, cocugu nasil gordu nasil odaklandi da sevdi o kalabalikta hayret edilesi
Yasi 70'i bulan insanlarda cocukken gecirmis olduklari atesli havale sonrasi olen bebekler ve çocuklar olmus. Kurtulanlar da boyle goz hasari olmus o eski yıllarda. Bizim bir koylumuzun de gozu boyle. O koyde 2 cocuk gozleri boyle kalmis. Cik severim kendilerini.

Tırstım ya inanırım böyle şeylere bir de iki kez görmeniz aman allahım

Yahu dunya hali insanin basina hersey gelebiliyor insan dogustanda bazi uzuvlarinda sorunlar olabiliyor sonradanda bizimde yarin bi gun gozumuzu kolumuzu bacagimizi vs kaybetmeyecegimiz ne malum bizlerde birer engelli adayiyiz
Kimse ten rengini de secemiyor

Gelip cocuga dokunmasi tamam hos degil ama belli ki akli melakesi de yerinde degil farzet ki sen o kadinin yerindesin ya da o senin annen vs sevimli gordugun birine benzettigin cocugun yuzunu oksadin diye cocugun annesi gelip kkda konu aciyor yuzu soyleydi gozu boyleydi 2 kere gordum diye.. yapmayin Allah askina ya acidim kadinin haline dis gorunus elimizde degil bari Allahin yarattigini yargilamayin..

Gözleri değilde elleri çok korkuttu beni..tırnakları kivrilanacak uzatması çok garip.

Kasiyerlik yaptığım günler geldi aklıma bir teyze vardı. Kan çanağı gibi gözleri vardı. Elleri çok uzundu onunda. Kınalı sacları vardı. 9 ay çalıştım orada ama toplasan 3 kere görmüşümdür. Gelirdi ekmek alırdım çalıştığım yerden . Istemezdi , torunlarına baktığını çadırda kaldığını söylerdi hep . Babalarının şehit düştüğünü , annelerinin çocukları bırakıp gittiğini anlatırdı . Dertlesirdi ellerimi tutardı. Mikrop kaparım diye korksamda hic çekmezdim ellerimi elinden. Torunları gelirdi kayboldu diye ararlardı. Görüntüsü korkunçtu ama hiç korkmazdım ondan . Ama korkmakta haklisiniz. Evlenmeden görmek istedim ama son 2 3 ay hiç uğramadı yanıma. Öldü mü aceba diye çok üzülmüştüm. O canlandı hayalimde...

Hiç çadırda yaşayan insan duymamıştım yani torunlarıyla falan çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…