esrarengiz kadin

Ben olsam o tip durumlarda teyzecim bir ihtiyacın var mı ekmek alayım mı yol parası vereyim mi gibi soru sorarım. Hızır a.s olur derlerdi küçükken. Geri çevirmeyin derlerdi.
Ama bu kadın korkutucuymuş. Ne gibi bir canlı gücü var mı zararı dokunur mu bilemezsin. İnanırım ben böyle şeylere sinirlendirmekten korkarım. Anne olarak sakınmanız çok normal. Felak nas okuyup yüzünü yıkayın Allah ın izniyle korkmayın.

film izliyoruz ama boyle fantastik filmler filan izlemem yani. onca sey icinde takildiklariniz:)
Kalabalık olsa da kameradan muhakkak görünür, anlattığınız kadar korkunçsa ben mutlaka hastaneye gider kamera kayıtlarına bakmak isterdim. Başka türlü kafandan atamazsın bunu çünkü.

Ben olsam o tip durumlarda teyzecim bir ihtiyacın var mı ekmek alayım mı yol parası vereyim mi gibi soru sorarım. Hızır a.s olur derlerdi küçükken. Geri çevirmeyin derlerdi.
Ama bu kadın korkutucuymuş. Ne gibi bir canlı gücü var mı zararı dokunur mu bilemezsin. İnanırım ben böyle şeylere sinirlendirmekten korkarım. Anne olarak sakınmanız çok normal. Felak nas okuyup yüzünü yıkayın Allah ın izniyle korkmayın.
bi an dehşetle okudum ama zannedersem gariban birisi hastaneye girip çıkması da soğuk havadan korunmak için olabilir. ben kaldığım semtte de vardı böyle bir kadın arada bir görürdüm. saçları üstü başı içler acısıydı ama gözleri çok güzeldi. Allah yardım etsin herkese hele ki bu havalarda.

bi an dehşetle okudum ama zannedersem gariban birisi hastaneye girip çıkması da soğuk havadan korunmak için olabilir. ben kaldığım semtte de vardı böyle bir kadın arada bir görürdüm. saçları üstü başı içler acısıydı ama gözleri çok güzeldi. Allah yardım etsin herkese hele ki bu havalarda.
yok yanlis anladiniz hic oyle sokakta yasayan bir tip degildi aksine cok duzgun giyimliydi sadece hal tavirlari ve tipi urkutucuydu. ayakkabilari kabani filan gayet bakimliydi

yok yanlis anladiniz hic oyle sokakta yasayan bir tip degildi aksine cok duzgun giyimliydi sadece hal tavirlari ve tipi urkutucuydu. ayakkabilari kabani filan gayet bakimliydi
hımm ben gizemli biri olduğunu düşünmüyorum yani değildir inşallah :)) ilginç giyim tarzı olan tırnakları pis bir kadın çocuğunuzu sevmeye kalkmış gibi .

kizlar bu sabah oglumu kontrol icin hastsneye goturmemiz gerekti. hastaneden cikiyorduk bir elinden esim bir elinden ben tutmustum yuruyorduk, bir kadin kocaman bir kapuson var basinsa yuzu gorunmuyor, aniden karsimizda durdu yuzunu goremedik once kapuson o kadar buyuktu ki, oglumun onunde egildi eliyle yuzune dokundu o sirada ellerini fark ettim upuzun (ama coooook uzun) kinali gibi ama kina degil kirden tirnaklarinin rengi degismis filmlerde gordugumuz cadi elleri gibi bir eli vardi tedirgin oldum hic huyum degildir ittim
kadinin elini hemen, o esnada yuzunun yarisini gordum kapusondan, cildi bembeyaz (baya bildiginiz kirec beyaz) ve pelte pelte boyle bi degisikti korktum bisey de demedim hizlica arabaya dogru yuruduk. mikrop kapmasin diye cocugun yuzunu yikadik oroparkta, neyse bindik arabaya otoparktan cikiyoruz hastanenin bahcesinden, kadini tekrar gordum hastanenin bahcesine yeni giriyordu. (gidip dondu mu anlamadim) tam yanindan gecerken yuzune dikkat ettim kadinin gozu yoktu! baya baya tek gozu hic yoktu goz kapagi bile yoktu tek gozu de hani olur ya gri bugulu goz bebegi olmayan insanlar tek gozu de oyleydi. sanki korku filminden firlamis gibi bir kadin nedir kimdir hasta midir akli dengesi mi bozuktur yoksa oylesine masumane bisey midir bilmiyorum. ama gerildim, fazla mi film izliyorum diyorum acaba ama kadin sanki bu dunyadan segil gibi boyle bi dehisik.

isin garibi esim de cok tediegin oldu, normalde prim vermez boyle seylere, adam kadini tekrar gorunce elleri titremeye basladi. biz kari koca fantastik film bile izlemeyiz boyle abuk subuk doga ustu olaylar insanlar filan komik geliyor realist segil diye, ama bu kesinlikle normal bir an degildi.

takildim, bildigin canim sikildi. nolur beni rahatlatacak bisey soyleyin kadinin doga ustu gucleri filan mi var acaba hasta mi gozleri gormuyo cocugumu gormeyen gozuyle nasil gorup geldi biz neden oyle tutulduk kaldik, gayet normal olabilir bisey biz abartmisiz filan mi acaba insallah oyledir ne bileyim
Birincisi çocuğunuza kimseyi o kadar yaklastirmayin. Belki kötü niyetli hic değildir çocuğunu kaybettiği bı yanginnsonucu bile bu duruma gelip çocuklara ayrı bir şefkat besliyor olabilir.Hemen kötü düşüncelere kapılmayın ama çocuğunuza kimseyi yaklastirmayin böyle iğrenç bı dünyada herkesten şüphelenmek lazim

bence akli dengesi yerinde değildir.belki şiddete maruz kalmıştır veya hastadır bu nedenle dış görünüşü normal değildir.çocuğa elleyince rahatsız olmanız normal ama keşke bir konuşmayı deneseydiniz zaten o zaman anlardınız.bizim okulun yanında bir çocuk vardı akli dengesi yerinde olmayın o da böyleydi.annesi salardı çocuğu sabah akşam önüne gelene sarılırdı durumu anlamayan insanlardan dayak yedi bazen.

Hastane önünde bir gözü olmayan bir kadın.
Belki bir psikolojik sıkıntısı da vardır yasadığı fiziksel Hastalıklara ek olarak.
Öylesine durmuştur çocuğunuzun önünde bir anlam çıkarmaya çalışmayın.

Çocuğunuza dokunması çok sinir bozucu, herhalde refleks olarak kadını bir güzel iteleyebilirdim. Ama onun dışında korkutucu değil de çok üzücü bir hikaye var gibi görünüyor ortada. Belki bir kazaya ya da şiddete maruz kalarak, belki bir hastalıkla o hale geldi, belki akli dengesi yerinde olmayan, evsiz biri.

Back