esrarengiz kadin

ya aslinda bilemezsin gercekten belki de tamamen masum bir insanin gunahini aliyorum burda ama cok tedirgin edici bir kadindi yani ben kolay kolay tedirgin olmam insanlardan. yuz sekli degisik insanlari da yadirgamam alninin ortasindan kursun girdigi icin tum yuz sekli degismis bir temizlik personelimiz vardi birtane digustan anomali yuzu olan is arkadasim aliskinim yani hic garipsemem ama tavirlari da bir dehisik olunca pes pese ayni guzergahta kisacik surede iki defa gorunce filan noluyo yahu hayal mi gordum dedim esim yanimda olmasa kendimden suphe edicem

Güvenlik kameralarına bakma ihtimaliniz olur mu ? Nerden gelmiş ne yapmış hali tavrı hakkında bilginiz olur
Sıradan bir mevzu değil çünki.
Üstelik görünümü farklı olan kişiler insanlarla iletişim kurma tensel temas konularında bence bu kadar cesur davranmazlar!

Ben sizi çok ayıpladım belki kadının bir rahatsızlığı vardı. Belki şiddet gördü cüzzamlı gibi kadını itmeniz hiç hoş olmamış. Öyle cadiymış bilmem neymiş olsa da dış görünüsünden anlasilmaz. Cok tedirgin olduysanız cocugunuzu çeker iyi günler dilerdiniz

Gercekten mamalari çalıyorlar ya cok kiziyorum ben de durumun yoksa besleme sokaktaki hayvanin rizkiyla ne isin var.

Cadı diye birşey var mı ki?
Kadın belli ki travmatik birşeyler yaşamış gözünü, hatta evini barkını kaybetmiş biri.Kendini de kapüşonla kamufle ediyor olmalı.
Tabii tanımadığı birinin çocuğunu okşayacak kadar cüretkar olması kafa karıştırıcı. Genelde insanlardan kaçarlar ya.
Ne yaşamıştır kim bilir... Ne zor hayat.. Ne kötü bir gün bugün.....

acikcasi goruntusunu yadirgadim gibi algilanmis ama degisik bir kadin ve hareketleri segisikti demek istedim. istanbuldayiz cok cok yogun bir vakif hastanesi gittigimiz, kamera kaydi filan imkansiz yani.
kadini ittim deyince ne anladiniz bilmiyorum ama tabiki kadinin elini cekip cocugumu kucagima aldim burda nokta virgul yazmami beklemiyorsunuz herhalde. orasi hastane tabiki bir cok degisik hasta insan olabilir, ben sadece siradan (goruntu degil sadece normal insan) lardan farkli tavirlari vardi o yuzden gerildim
konuşmayı deneseydiniz ne olabilirdiki
acikcasi yuzumuze bakmadi zaten bayan bizi gormuyor gibi sadece ogluma odaklandi. hastanedeyiz salginlar geziyor ortalikta ben oglumu ortopediye getirmistim zaren aman bir hastalik kapmadan bir an once cikalim surdan diye acele hareket ediyordum. esim ise gidecek bizi eve birakip vs. oyle ne oluyor diye cozecek bir ortam olmadi yani.
evet muhtemelen oyle, uzerindekiler cok temiz hatta gayet bakimliydi sadece elleri cok dehisikti pis ve upuzun artik tirnaklar uzunluktan kivrilmis o derece. kadinin tavri cok degisik geldigi icin gerildim.
Allahtan gece gece okumadım bu konuyu
sabah oldu zaten

bir de gozleri.... o gozlerle goruyor olmasi cok zor ya da cok az, zaten bir gozu hic yok digeri de resim ekledim burdaki gibi, cocugu nasil gordu nasil odaklandi da sevdi o kalabalikta hayret edilesi

Eklentiler

• E6ECF4C8-4717-4AF0-B039-BB56C0EE0FB0.jpeg
    44,4 KB · Görüntüleme: 44
bende korktum

Haraketleri nasıldı biraz daha açsanız? Konuştu mu hiç? Veya gülümsedi mi?

Gitarcım parmaklar tırnaklar uzun pis kıvrılmış diyorsun gözüme normal görüntü gelmiyor

Haraketleri nasıldı biraz daha açsanız? Konuştu mu hiç? Veya gülümsedi mi?
konusmadik zaten dedigim gibi bir devlet hastanesi dusunun tam kapi agzi bir kisim girmeye bir kisim cikmaya ugrasiyor itis kakis bisey soyledi ama duymadim anlamadim ogluma soyledi zaten sevme ifadesi gibi olabilir canim ne tatlisin filan gibi, o kalabaligin icinde biz cikmaya ugrasiyorduk binadan o da girmeye calisiuordu tam karsimizda durdu yuzu zaten kapisondan gorunmuyordu oglumun yuzune dokundu ben dokundugunu anlayinca tedirgin oldum elini cektim kucagima aldim pardon deyip kalabaligi yardim ciktim esimle birbirimize baktik o neydi oyle ya filan diye. esim "akil hastasi herhalde tirnaklarini gordunmu hemen yikayalim cocugu" dedi arabaya gelir gelmez cocugun yuzunu yikadik iste bindik arabaya.

biz hastane bahcesinden arabayla cikarken hastane bahcesine giriyordu tekrar karsidan yuruyor yine gorduk esim aaaa bak ayni kadin dedi yuzu bize donuktu hemen dibimizden gecti arabaya bakti gozlerini ve yuzunu o zaman fark ettim zaten hemen dibinden gectik cunku.

cocugum cok guler yuzludur her ortamda insanlarla iletisim kurar cok kisi de gelir sever aliskinim yani insanlarin oglumu sevmesine yolda sagda solda bu kadin bi dehisikti yani bilmiyorum bu dunyadan degil gibi (hayalet oldugunu idda etmiyorum tabiki) degisikti iste hep karsilastigimiz oglumu seven insanlar gibi segildi davranislari bi degisikti

Az önce vakıf hastanesi dediniz?

Ne diyelim şimdi? Olmuş bitmiş kimbilir ne derdi vardı hastanede ...sevmek istedi belki de..Cadıdır mı diyelim. Anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…