acikcasi goruntusunu yadirgadim gibi algilanmis ama degisik bir kadin ve hareketleri segisikti demek istedim. istanbuldayiz cok cok yogun bir vakif hastanesi gittigimiz, kamera kaydi filan imkansiz yani.
kadini ittim deyince ne anladiniz bilmiyorum ama tabiki kadinin elini cekip cocugumu kucagima aldim burda nokta virgul yazmami beklemiyorsunuz herhalde. orasi hastane tabiki bir cok degisik hasta insan olabilir, ben sadece siradan (goruntu degil sadece normal insan) lardan farkli tavirlari vardi o yuzden gerildim
acikcasi yuzumuze bakmadi zaten bayan bizi gormuyor gibi sadece ogluma odaklandi. hastanedeyiz salginlar geziyor ortalikta ben oglumu ortopediye getirmistim zaren aman bir hastalik kapmadan bir an once cikalim surdan diye acele hareket ediyordum. esim ise gidecek bizi eve birakip vs. oyle ne oluyor diye cozecek bir ortam olmadi yani.
evet muhtemelen oyle, uzerindekiler cok temiz hatta gayet bakimliydi sadece elleri cok dehisikti pis ve upuzun artik tirnaklar uzunluktan kivrilmis o derece. kadinin tavri cok degisik geldigi icin gerildim.
sabah oldu zaten