- Konu Sahibi kirmizigitar
-
zaten anlamadik ne oldugunu, biz hastaneden cikmaya calisiyorduk malum tikis tikis hele giris cikislar, birden kadinin ogluma yoneldigini gordum ama kapusondan bisey anlasilmiyo hoooop diye yuzunu elleyiverdi hemen ittim kadinin elini bisey de demedim kucakladim oglumu arabaya geldik.Yani okadar nasıl yaklaştı? Neden çocuğu çekmediniz?
cocugun suratinda birsey yok, ancak inanin o an bile korktum kadindan cok degisik biriydi bir an once uzaklasmak istedim muhattap olmak istemedim hic varligi bile tedirgin etti. goruntusunun disinda hali tavri da bir garipti.Anlamadigim neden iletisim kurmaya calismadiniz? Kimsiniz siz, neden cocuga izinsiz dokunuyorsunuz, bizden uzak durun vs. Fantastik seylere baglamadan once iletisim kurmaya calissaydiniz, ne nedir ogrenebilirdiniz. Ancak tedirgin olmakta cok haklisiniz, uzun tirnaklari oldugunu soylemissiniz, cizik kesik var mi cocugunuzun suratinda?
o da gerildi tamam ya uzatmayalim konusmayalim dediEsinizle konudtunuz mu olayı o ne diyor?
buyucu demedim, urkutucu bir kadindi dedim. engelli insanlar olabilir tabiki goruntuye de takilmam acikcasi, ama bu kadinin garip bir hali vardi goruntu disindaFantastik filmle, doğa üstü olayla ne alakası var allah aşkına?
Travmatik bir şeyler yaşamış belli ki, meczup vs.
Bir iyi misiniz demek çok zor değildi
Ne olduğunu anlardınız.
Insanların gözleri, kolları, bacakları olmayabilir, yada çok sıradışı görünümlere sahip olabilirler.
Cadı, büyücü falan oldukları anlamına gelmiyor
normalde bende izin vermem acikcasi, ama neye ugradigimizi anlamadik kalabaliktan siyrilmaya calisiyorduk bir anda yani 2-3 saniyelik bir olay bu anlattigimYani bir anne degilim ama kendimden 17 yas kucuk kardesim var, metrodayiz bir gun birlikte. Yakasina yedigi sey dokulmus galiba almaya yeltendi biri, dedim noluyoruz? O an anlattiginiz seylerle akliniza gelmemis olabilir ama cocugunuza kimse sizin denetiminiz yokken dokunamaz. Aklinizda bulunsun.
Belki dediğiniz gibidir hiç belli olmaz. Binbir türlü indan ve yaratılan var.cocugun suratinda birsey yok, ancak inanin o an bile korktum kadindan cok degisik biriydi bir an once uzaklasmak istedim muhattap olmak istemedim hic varligi bile tedirgin etti. goruntusunun disinda hali tavri da bir garipti.
o da gerildi tamam ya uzatmayalim konusmayalim dedi
buyucu demedim, urkutucu bir kadindi dedim. engelli insanlar olabilir tabiki goruntuye de takilmam acikcasi, ama bu kadinin garip bir hali vardi goruntu disinda
normalde bende izin vermem acikcasi, ama neye ugradigimizi anlamadik kalabaliktan siyrilmaya calisiyorduk bir anda yani 2-3 saniyelik bir olay bu anlattigim
aksine oglum cok guzel gulumsedi kadina, korkar diye dusundum bende ama... down sendromlu hir yegenim var ondan korkuyor mesela o gekdiginde onun okdugu odaya bile girmiyor. ama bu kadina sevgi dolu gulumsediçocuğa dikkat edin yavrum çok etkilenmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?