esrarengiz kadin

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
kizlar bu sabah oglumu kontrol icin hastsneye goturmemiz gerekti. hastaneden cikiyorduk bir elinden esim bir elinden ben tutmustum yuruyorduk, bir kadin kocaman bir kapuson var basinsa yuzu gorunmuyor, aniden karsimizda durdu yuzunu goremedik once kapuson o kadar buyuktu ki, oglumun onunde egildi eliyle yuzune dokundu o sirada ellerini fark ettim upuzun (ama coooook uzun) kinali gibi ama kina degil kirden tirnaklarinin rengi degismis filmlerde gordugumuz cadi elleri gibi bir eli vardi tedirgin oldum hic huyum degildir ittim
kadinin elini hemen, o esnada yuzunun yarisini gordum kapusondan, cildi bembeyaz (baya bildiginiz kirec beyaz) ve pelte pelte boyle bi degisikti korktum bisey de demedim hizlica arabaya dogru yuruduk. mikrop kapmasin diye cocugun yuzunu yikadik oroparkta, neyse bindik arabaya otoparktan cikiyoruz hastanenin bahcesinden, kadini tekrar gordum hastanenin bahcesine yeni giriyordu. (gidip dondu mu anlamadim) tam yanindan gecerken yuzune dikkat ettim kadinin gozu yoktu! baya baya tek gozu hic yoktu goz kapagi bile yoktu tek gozu de hani olur ya gri bugulu goz bebegi olmayan insanlar tek gozu de oyleydi. sanki korku filminden firlamis gibi bir kadin nedir kimdir hasta midir akli dengesi mi bozuktur yoksa oylesine masumane bisey midir bilmiyorum. ama gerildim, fazla mi film izliyorum diyorum acaba ama kadin sanki bu dunyadan segil gibi boyle bi dehisik.

isin garibi esim de cok tediegin oldu, normalde prim vermez boyle seylere, adam kadini tekrar gorunce elleri titremeye basladi. biz kari koca fantastik film bile izlemeyiz boyle abuk subuk doga ustu olaylar insanlar filan komik geliyor realist segil diye, ama bu kesinlikle normal bir an degildi.

takildim, bildigin canim sikildi. nolur beni rahatlatacak bisey soyleyin kadinin doga ustu gucleri filan mi var acaba hasta mi gozleri gormuyo cocugumu gormeyen gozuyle nasil gorup geldi biz neden oyle tutulduk kaldik, gayet normal olabilir bisey biz abartmisiz filan mi acaba insallah oyledir ne bileyim

Anlamadigim neden iletisim kurmaya calismadiniz? Kimsiniz siz, neden cocuga izinsiz dokunuyorsunuz, bizden uzak durun vs. Fantastik seylere baglamadan once iletisim kurmaya calissaydiniz, ne nedir ogrenebilirdiniz. Ancak tedirgin olmakta cok haklisiniz, uzun tirnaklari oldugunu soylemissiniz, cizik kesik var mi cocugunuzun suratinda?

Yani okadar nasıl yaklaştı? Neden çocuğu çekmediniz?
zaten anlamadik ne oldugunu, biz hastaneden cikmaya calisiyorduk malum tikis tikis hele giris cikislar, birden kadinin ogluma yoneldigini gordum ama kapusondan bisey anlasilmiyo hoooop diye yuzunu elleyiverdi hemen ittim kadinin elini bisey de demedim kucakladim oglumu arabaya geldik.

Fantastik filmle, doğa üstü olayla ne alakası var allah aşkına?
Travmatik bir şeyler yaşamış belli ki, meczup vs.
Bir iyi misiniz demek çok zor değildi
Ne olduğunu anlardınız.
Insanların gözleri, kolları, bacakları olmayabilir, yada çok sıradışı görünümlere sahip olabilirler.
Cadı, büyücü falan oldukları anlamına gelmiyor

Çok tuhaf okurken bile ürktüm.Keşke çocugunuzu arabaya bırakıp gidip konuşsaydınız.Bol bol dua okuyun. Bende sokakta gezerken bazı insanların bakışlarını görüyorum 1 senedir görmedim hiç ama çok değişik bakışları var gözlerini dikip bakıyorlar. Koca gözleri sert bakıştı ve o gözlere baktıgım zaman bütün gece değişik korkunç rüya görüyorum. Bazen eşim farkediyor o bakışları benim gözlerimi kapatıyor yada yolu değiştiriyor ben görüp gece korkmayım diye

Yani bir anne degilim ama kendimden 17 yas kucuk kardesim var, metrodayiz bir gun birlikte. Yakasina yedigi sey dokulmus galiba almaya yeltendi biri, dedim noluyoruz? O an anlattiginiz seylerle akliniza gelmemis olabilir ama cocugunuza kimse sizin denetiminiz yokken dokunamaz. Aklinizda bulunsun. Ben kadinin goruntusunden, olduk olmadik yerde karsiniza cikmasindan cok buna takildim.

Muhtemelen akli dengesi bozuk biri. Belki o da bir anneydi ve çocuğunu travmatik bir şekilde kaybetti. Çocuğa dokunması onu hissettirdi bana. Çocuğunuza dokunması için kimseye izin vermeyin orası ayrı da korkmayın bence. Dediğim gibi zamanında kötü şeyler yaşamış biri bence o.

cocugun suratinda birsey yok, ancak inanin o an bile korktum kadindan cok degisik biriydi bir an once uzaklasmak istedim muhattap olmak istemedim hic varligi bile tedirgin etti. goruntusunun disinda hali tavri da bir garipti.
Esinizle konudtunuz mu olayı o ne diyor?
o da gerildi tamam ya uzatmayalim konusmayalim dedi
buyucu demedim, urkutucu bir kadindi dedim. engelli insanlar olabilir tabiki goruntuye de takilmam acikcasi, ama bu kadinin garip bir hali vardi goruntu disinda
normalde bende izin vermem acikcasi, ama neye ugradigimizi anlamadik kalabaliktan siyrilmaya calisiyorduk bir anda yani 2-3 saniyelik bir olay bu anlattigim

Belki dediğiniz gibidir hiç belli olmaz. Binbir türlü indan ve yaratılan var.

Sokak kedilerine mama koyuyorum. Bir sabah erken saatte indim, hafif karanlık, gün yeni doğuyor. Mama koyduğum yerde eski tek katlı terk edilmiş bina ve ağaç var. Tam bizim kapıdan çıktım mama koyduğum yere aynı sizin anlattığınız gibi kafası kapşonlu yüzü gözükmeyen bir kadın girdi. Ama tabii benim aklıma öyle cadı falan gelmedi. Mamaları çalacak ilk aklıma gelen şeydi . Arabanın arkasına saklandım, çıkmasını bekledim. Tam çıktı, teyze ne arıyorsun diye bağırdım, kadın hızlı adımlarla kaçmaya başladı. Ben de peşinden. Tutup çevirdim. Aynen kirli orta yaşlı bir kadın. Üzerindeki montun içine siyah beyaz bir kedi sokmuş, onun kedisiymiş, yemek yedirmeye gelmiş. NBenim yerimde başkası olsa ne senaryolar yazardı. Tamam, yesin o da dedim. Artık başına ne geldi, neden o kadar kirli ve ürkekti bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…