Esracadi'den Seçmeler

EsraCadi

inci'm kızım biriciğim(ssçs)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
489
21
40
Tur otobüsü şöförünün omzuna dokunulunca adam hafifçe başını çevirmiş, bir bakmış ki elinde bir avuç badem, yaşlı bir kadın durmakta.. Teşekkür ederek almış bademleri ve yemiş..

15 dakika sonra yaşlı kadın tekrar şöförün omuzuna dokunup bir avuç daha badem vermiş ve bu ikramı 5 kere daha yapınca

"Zahmet ediyorsunuz efendim.." demiş saygılı şöför, " Hep bana yedirdiniz.. Biraz da kendiniz yesenize.."

Çiğniyemiyorum evladım.." demiş yaşlı kadın, "Dişlerim yok.."

"Niye satın alıyorsunuz o zaman?.."

"Evladım ben sadece üzerindeki çikolatayı emmesini seviyorum!.."
sırnaşık şey:Roflol:

Bir gün doktorun biri kendine muayenehane açmis ve gazetelere ilan vermis "muayene ücreti 100$, iyilestiremedigimiz hastaliklarinizda muayene ücretinin 5 katini iade ediyoruz".

Gel zaman Git zaman adamin söhreti almis yürümüs...
Bir gün uyanigin biri bu yoldan para kazanma düsüncesi ile doktorun yolunu tutmus.. muayene ücretini ödemis ve doktorun yanina girmis.
Doktor hastayi söyle bir süzdükten sonra, ne rahatsizliginiz var beyefendi diye sormus.
Adam; doktor bey sormayin benim agzimin tadi kaçti, ne yersem yiyeyim tadini alamiyorum demis.
Doktor, hayhay demis, hemsireye dönüp; hemsire hanim bana 8 numarali kutuyu verir misiniz demis.
Hemsire getirmis kutuyu, doktor kutunun içindeki seyden 1 kasik adama yedirmis.
Adam; -doktor bey ne yapiyorsunuz? bu mok! demis.
Doktor gördünüz mü hastaliginizi hemen tedavi ettik demis..

Aradan aylar geçmis... adam parasini geri almanin planlarini yapmis ve tekrar doktora gitmis, muayene ücretini ödemis ve doktorun karsisina çikmis.
Doktor yine neyiniz var demis, Adam doktor bey sormayin, hafizam çok zayifladi, hiçbir seyi hatirlayamiyorum her seyi çabucak unutuyorum demis.
Doktor, hayhay demis, hemsireye dönüp; hemsire hanim bana 8 numarali kutuyu verir misiniz demis.
Adam; -Ama doktor bey 8 numarali kutuda mok var demis.
Doktor gördünüz mü bu hastaliginizi da hemen tedavi ettik demis..

Aradan yine aylar geçmis. adam paralarini geri almak için çildiriyormus. tekrar doktora gitmis, muayene ücretini ödemis ve doktorun karsisina çikmis.
Doktor yine neyiniz var demis, Adam doktor bey sormayin, iktidarsizim demis.
Adam çok sinirlenmis; Hay S.k.cem simdi 8 numarali kutunu da seni de demis.
Doktor gördünüz mü bakin iktidarsizliginizda sona erdi.. :)))
:Roflol::Roflol:

Polis - Beyefendi radar uygulamamiz vardi. Hiz sinirini astiniz.
Adam - Asmadim birader.
Polis - Beyefendi radar kayitlarini gösterebiliriz.
Adam - Ben Mustafa'nin arkadasiyim, ugrasmayin benimle
Polis - (bi afallar) Mustafa mi o da kim ?
Adam - Sen Mustafa yi tanimiyor musun ?
Polis - Ee sey hatirlayamadim..
Adam - Dur yanimda resmi var sana göstereyim.
(cebinden bir 10 milyonluk çikartir ve üzerindeki Atatürk resmini gösterir)
Polis - Haa, pardon simdi hatirladim. Tamam.
Adam - Gidebilir miyim ?
Polis - Sey, bu Mustafa' nin baska resmi var mi yaninizda ?
Adam - Eeeh be. arkadas dediysek bütün albümü yanimizda tasimiyoruz.şakkıdı

Gerçek Bir olay ! Türk filmi sanmayın !
Hırsızın biri, bir evin çatısına çıkmış ve anten kablosunu kesmiş. Evin reisi de tam TV’ye dalmışken yayın kesilince televizyonunu bir süre kurcalamış, "Bozuldu herhalde" diyerek yatmış. Ertesi gün adam ise gittikten sonra hırsız kapıyı çalıp adamın karısına, "Yenge, beni ağabey gönderdi, televizyon bozuk, alin da bir bakin dedi" demiş. Saf kadın da televizyonu vermiş. Aksam adam eve gelip de televizyonu görememiş ve karısından olayı öğrenince dumura uğramış tabii. O hafta sonu balkonda keyif yaparlarken bizim hırsız aşağıdan islik çala çala onlara bakarak sokaktan geçmiş. Kadın hırsızı tanımış ve "Bak bey! Televizyonu çalan adam iste buydu!!"demiş. Adam bunu duyunca pijamalarla adamı kovalamaya başlamış. 5 dakika sonra diğer hırsız adamın evine gelip, karısına "Yenge, ben polisim, ağabey hırsızı yakaladı. Simdi karakoldalar. Pantolonuyla, cüzdanını istiyor." demiş ve kadın da vermiş tabii ki(?) normal olarak. Adam hırsızı uzun bir süre kovaladıktan sonra kan ter içinde eve dönmüş.. VEEE yine dumur! Artık adam karisini ne yapmış bilemiycem.....sırnaşık şey

bunu gevezede anlattı iğrenç ya tatlicadiarzu

polıs parayı gorunce yelkenlerı ındırmıs :Roflol::Roflol::Roflol:
paylasımın ıcın saol esracım guzelmıs :))))))

X