Esra Erol: Ben o çamurla yaşayamam!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Esra Erol: Ben o çamurla yaşayamam!
Paylaş
Paylaş

Hükümet, izdivaç programları için KHK çıkabileceğini söylemişti

inPaylaşın
Esra Erol, evlilik programlarının kaldırılması yönündeki haberlere canlı yayında yanıt verdi. Onurunun her şeyden daha önemli olduğunu söyleyen Erol, "Bir yerlerde çamur varsa o çamur ise size de bulaşıyor. Ben o çamurla yaşayamam" dedi.

Erol, şöyle konuştu:

“Vallahi efendim, kaldırın bu programları siz de kurtulun, ben de kurtulayım. 10 yıldır ekrandayım 10 yıldır bu programı yapıyorum ve bir yere taşımaya çalıştım. Çok emek verdim, bir çocuğu büyüttüm... Ama son 2 yılda geldiği nokta artık beni hayatımdan, insanlığımdan çıkarttı.

"Ben artık pes ettim. bu kadar söylüyorum. Sezon sonuna kadar Allah'ın izniyle yapıcam, ondan sonra... Ben onursuz bir insan değilim! Ben o haberlerin, o karelerin içerisinde olmak isteyen biri değilim. Benim onurum, benim gururum, benim vicdanım, benim şerefim, yaptığım her şeyden çok daha önemli. Çünkü ben babamdan bunu öğrendim. Kazanacağım paradan daha da önemli. Ben onursuz bir insan değilim. Benim şerefim, benim onurum her şeyden daha önemli. Ben babamdan böyle öğrendim çünkü. Yok artık! Bir yerlerde çamur varsa o çamur ise size de bulaşıyor. Ben o çamurla yaşayamam.”
http://t24.com.tr/haber/esra-erol-ben-o-camurla-yasayamam,394101

Zamanında Flash tv'den alıp,star tv'de devam etmişti evlilik progmanına.
Formatı olduğu gibi Flash tv'den alıp!

Başka yerde okuduğum kadarıyla sanırım sezon sonu tüm bu evlilik programları kaldırılacakmış(Sanmıyorum ama inşallah öyledir.)
Yani Esra Erol'un haysiyetim gururum lafları hikaye,nasıl olsa program kaldırılacak bu da mahsus kovulmadım istifa ettim ayağına yatıyor.Bunu da yemedik Esra.

10 yıldır evlilik programları kaldırılacak haberlerini duyuyoruz. Biteceğini pek sanmıyorum.
Herkes de yerden yere vurup eleştiriyor bu programları ama haftanın 5 günü bütün evlilik programları reytinglerde ilk 20'nin içinde yer alıyor. (flash tv'deki e. programı giriyor mu bu reytinglerin içine bak onu bilmiyorum :) )

İnşaAllah bu sefer haberler doğrudur da kapanır.

Hadi hayırlı olsun..Bu haberi duyan esra erol dayanmayıp ağlamış. Timsah gözyaşlarına, hamasete, "bi çoçuğu büyüttüm" edebiyatına bakın hele.Tüm ülkenin zeka seviyesini şahlandıracak, ahlak yapısını ise taçlandıracak gelişmedir.
Gündüz kuşağında 4 saate yakın bir yayın yaparak insanların ayarlarıyla oynayıp, o insanları adeta uyuşturan bu aptal programların kimseye faydası yok.Millete gerizekalı muamelesi yapıp, bölüm başı bilmem kaç bin liralar ile sefa sürüp sonra ağlamakla olmuyor bu işler.

tribünlere oynamayı çok iyi biliyo, çok güzel çözmüş bizim milleti

Hahahaha aynen ! Timsah gözyaşları. Baktı ekmek elden gidiyor, hem karizmayı kurtarayım hem de o ara Zuhal Topal' a sataşayım derdinde.

Buyuttum dedigi programi ya da cocugu da cocuk bir poka benzese amenna:) yalniz evlilik programlari icin khk cikarmak nedir allahaskina

Buyuttum dedigi programi ya da cocugu da cocuk bir poka benzese amenna:) yalniz evlilik programlari icin khk cikarmak nedir allahaskina
evet khk ile kaldırmak saçma.ama bir yerde okudum mecliste görüşülürse 2-3 ay sürermiş en az, alelacele kaldırmak istiyorlarmış.10 sene tahammül edip 2-3 ay beklemek istememek de ayrı bir saçmalık.esra sezon sonu falan diyor da khkyla hemen kaldırılacakmış esroş'un sezon muhabbeti de züğürt tesellisi

Ben KHK olayına takıldım.Bu KHK ler neleri kapsıyor.Hazretlerinin canı ne isterse omu olacak.

Fethullahtan dolayı dediler ama fırsatçılık yapıp alakasız bir şekilde seçimleri ilgilendiren maddeleride geçirdiler.

Örneğin mitingler v.sler engellendi.

Hayır diyen kesimin sesi kesilmeye çalışılıyor.

Kararnameler akademik camiayı susturdu.

Kararnamelerinin verdiği güçle üniversitelerdeki rektör seçimleri kaldırıldı.

Hukuken ve siyaseten daha çarpıcı örnek: Seçim ve referandum kampanyalarında özel TV’lerin ölçülü ve adil yayın yapmasını düzenleyen Seçim Kanunu’nun 149/A maddesi hükümet tarafından OHAL kararnamesi ile kaldırıldı.

Bu sayede elinde daha çok televizyon bulunduran siyasi güç ölçüsüz yayın yapabilecek.

Şimdide televizyonlarda istedikleri programları kaldırılacak.

Bu ne böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…