Çok ünlü bir mafya liderinin gelini olur.He tabi, yine kendini halka cici, sevimli gösterme çabaları, bu kadın çok tehlikeli kesinlikle! Ne de güzel oynuyor.
Elizabethgilin eltisigillütfen ama kendisi yarışmaya buckingham sarayından katılıyor
Hadi hayırlı olsun..Bu haberi duyan esra erol dayanmayıp ağlamış. Timsah gözyaşlarına, hamasete, "bi çoçuğu büyüttüm" edebiyatına bakın hele.Tüm ülkenin zeka seviyesini şahlandıracak, ahlak yapısını ise taçlandıracak gelişmedir.
Gündüz kuşağında 4 saate yakın bir yayın yaparak insanların ayarlarıyla oynayıp, o insanları adeta uyuşturan bu aptal programların kimseye faydası yok.Millete gerizekalı muamelesi yapıp, bölüm başı bilmem kaç bin liralar ile sefa sürüp sonra ağlamakla olmuyor bu işler.
Başka yerde okuduğum kadarıyla sanırım sezon sonu tüm bu evlilik programları kaldırılacakmış(Sanmıyorum ama inşallah öyledir.)
Yani Esra Erol'un haysiyetim gururum lafları hikaye,nasıl olsa program kaldırılacak bu da mahsus kovulmadım istifa ettim ayağına yatıyor.Bunu da yemedik Esra.
Buyuttum dedigi programi ya da cocugu da cocuk bir poka benzese amenna:) yalniz evlilik programlari icin khk cikarmak nedir allahaskinaHadi hayırlı olsun..Bu haberi duyan esra erol dayanmayıp ağlamış. Timsah gözyaşlarına, hamasete, "bi çoçuğu büyüttüm" edebiyatına bakın hele.Tüm ülkenin zeka seviyesini şahlandıracak, ahlak yapısını ise taçlandıracak gelişmedir.
Gündüz kuşağında 4 saate yakın bir yayın yaparak insanların ayarlarıyla oynayıp, o insanları adeta uyuşturan bu aptal programların kimseye faydası yok.Millete gerizekalı muamelesi yapıp, bölüm başı bilmem kaç bin liralar ile sefa sürüp sonra ağlamakla olmuyor bu işler.
evet khk ile kaldırmak saçma.ama bir yerde okudum mecliste görüşülürse 2-3 ay sürermiş en az, alelacele kaldırmak istiyorlarmış.10 sene tahammül edip 2-3 ay beklemek istememek de ayrı bir saçmalık.esra sezon sonu falan diyor da khkyla hemen kaldırılacakmış esroş'un sezon muhabbeti de züğürt tesellisiBuyuttum dedigi programi ya da cocugu da cocuk bir poka benzese amenna:) yalniz evlilik programlari icin khk cikarmak nedir allahaskina
çocuğu altınla besleniyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?