• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EsRa&CeYda Ersoy KARDEŞLER- Cicişler hakkındaki düşünceleriniz

sevgilim06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
2.315
84
78
Esra ersoy
$262660-1.webp

21.06.1985 tarihinde Mersin'de doğdu. İlköğrenimini Mersin Toros Kolejinde tamamladı. Liseyi Mersin Sabancı Anadolu Lisesinde okudu. Daha sonra Ankara'da Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun oldu . Mezun olduktan sonra bir dönem Ankara Laila'da Halkla ilişkiler müdürü olarak çalıştı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı.
Ruffles Reklamı (2011)
Neşeli Günler - Sunucu (Cine 5, 2009-2010)
Burger King - Vodafone reklam filmi (2009-2010)
Burger King Reklamları (2009-2010)
Kandıramazsın Beni Tv Programı (Fox Tv, 2009)
Manga - Klip - Dünyanın Sonuna Doğmuşum (2009)
Çarkıfelek - Hostes (Kanal 1, 2008)
Hürriyet Emlak Reklam Filmi (2008)
Hayat Güzeldir Dizi Film (ShowTv, 2008)

CEYDA ERSOY

$c48379996a.webp

30.09.1988 tarihinde Mersin'de doğdu. İlköğrenim ve lise yıllarını Mersin'de tamamladı. Daha sonra Bilkent Üniversitesi'nde okuduktan sonra İstanbul Kültür Üniversitesi'nden mezun oldu. Aynı zamanda Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı. Miss Fotomodel of Turkey 2010 seçilen Ceyda Ersoy, Türkiye'nin ilk tescilli fotomodelidir.
Ruffles Reklamı (2011)
Miss Fotomodel of Turkey 2010
Neşeli Günler - Sunucu (Cine 5, 2009-2010)
Burger King - Vodafone reklam filmi (2009-2010)
Burger King Reklamları (2009-2010)
Kandıramazsın Beni Tv Programı (Fox Tv, 2009)
Manga - Klip - Dünyanın Sonuna Doğmuşum (2009)
Çarkıfelek - Hostes (Kanal 1, 2008)
Hayat Güzeldir Dizi Film (ShowTv, 2008)
Hayatımın Fırsatı - Hostes (Kanal 1, 2008)

$cicis_esra_ceyda_ersoy_kardeslerin_evlerini_kamera_ile_izleyebileceksiniz_h1818.webp $262656-5.webp

Eklentiler

• $491265287-216x300.webp
    $491265287-216x300.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 411
Ne denir bunlara bilmem ki ... Ailesi yok mu bu kızların ? Nasıl bu kadar rahatlar anlayamadım.
Nasıl bu kadar ucuz ve ahlak yoksunu olabiliyorlar? Herkesle istediğini yaşasın insanlar kimseyi ilgilendirmez ama bu kızların bir de tv kanalı var. Canlı yayında kendilerini sergiliyorlar.

+18 fotoları da var bir sürü biliyorsunuzdur. Buraya eklense kaldırılır sanırım onlar.
Çok üzücü bence durumları.

Esra-Ersoy-Sevgilisiyle-Verdi%C4%9Fi-Poz-Resimler-1.jpg

Esra-Ceyda-Karde%C5%9Fler-Twitter-Fotolar%C4%B1-Resimleri-Pozlar%C4%B11.jpg

esra-ceyda-kardeslerin-twitter-resimleri-cok-cesur-cikti-5295-8g.jpg

esra-ceyda-kardeslerin-twitter-resimleri-cok-cesur-cikti-5295-10g.jpg

esra-ceyda-kardeslerin-twitter-resimleri-cok-cesur-cikti-5295-11g.jpg

esra-ceyda-kardeslerin-twitter-resimleri-cok-cesur-cikti-5295-15g.jpg

224562-cicislersoyundu9.jpg

c49_949d6.jpg

esra_ceyda_twitter_2.jpg

Ama onlar hallerinden çok memnunlar.
Sürekli aynı şekilde poz vermeye devam ettiklerine göre, kimseyi taktıkları yok.
:31:

esra-ceyda-kardesler-twitter.jpg

esraceyda2.jpg

3_2411201110408_29552.jpg

739299_detay.jpg

_54979_9c429.jpg

Estetikle ağızlarını maymuna çevirmişler.Evet kimseyi taktıkları yok kesinlikle.Kapılarının önüne kullanılmış prezervatif bırakılıp kaçılmış.İnsan bi düşünür bunun n,ye kendilerine yapıldığını.Kesinlikle salak değiller.Salağa yatıyolar.Bu onların işine geliyor.Türkiye'de bu kadar abaza varken...Twitter'larında bir yalaka yorumlar bir yalaka yorumlar falan...Ben de utanıyorum bayan olmaktan bunları görünce cidden.Ayrıca yalan söylüyolar, o kadar ellemeyle memeleri sarkmıyor duruşlarından da belli silikon olduğu.Ayrıca yayık yayık konuşmaları onları sexy değil geri zekalı gösteriyor. :63:

Estetikle ağızlarını maymuna çevirmişler.Evet kimseyi taktıkları yok kesinlikle.Kapılarının önüne kullanılmış prezervatif bırakılıp kaçılmış.İnsan bi düşünür bunun n,ye kendilerine yapıldığını.Kesinlikle salak değiller.Salağa yatıyolar.Bu onların işine geliyor.Türkiye'de bu kadar abaza varken...Twitter'larında bir yalaka yorumlar bir yalaka yorumlar falan...Ben de utanıyorum bayan olmaktan bunları görünce cidden.Ayrıca yalan söylüyolar, o kadar ellemeyle memeleri sarkmıyor duruşlarından da belli silikon olduğu.Ayrıca yayık yayık konuşmaları onları sexy değil geri zekalı gösteriyor.Yazık bunları yetiştirmeye çalışan anne babanın emeklerine :19:

hepinize katılıyorum.kendilerini yerlebir ediyorlar.şahsen resimlerine bakınca utanıyorum.:17::17:bir insan bu kadar basit ve ucuz olur:19::19:

saka gibiler yaaa..yorum yapmiyorum yaparsam basima gelir diye korkuyorum Allah akil fikir versin diyorum sadece..

Bir insan kendini nasıl rezil edip en iğrenç hallere sokar işte onun ucuz birer örneği ikisi de Allah akıl fikir versin yine de.

bence sadece reklam amaclı bu tarz olaylar ben gercekte bu sekilde konustuklarına ve davrandıklarına falan ihtimal vermiyorum ama yinede ortaya cıkan goruntu hos degil maalesef

anam bunların pozlarını ilkez gördüm ne diyim Rabbim hidayet versin ıslah etsin dogru yolu buldurtsun başkada bişi diyemicem agzım açık kaldı

Back