Merakla bekliyorum listenibunlar o gun yedigim yemekler canım zaten hazırda vardı kısmet olrsa bugn de listemi koyucam!!
KIZLAR BUGUN YAKAMOZUN TAFSIYESINE UYUP PILAV PISIRMEDIM SABAH SADECE BI KASIK BAL YEDIM BASKA TATLI YEMEDIM. EKMEYI KAHVALTIDA 3 DILIM YEDIM AMA OGLEDE YARIM DILIM YEDIM AKSAM YEMEYINDE HIC EKMEK YEMEDIMGUNDE 4 DILIM EKMEYI GECME DEMISDI ARKADAS BENDE ONA GORE DUSUNEREK DAGILIMI YAPTIM CUNKU ERKEN YEDIM DUN AKSAM YEMENI VE SABAH AC KALKDIM EKMEK HAKKIMI SABAHA AYIRDIM. OGLE YEMEGINI TEK CESIT PISIRDIM TAVUK SOTE VE YOGURT YEDIM BOL BOL COK TOK TUTTU AKSAM YEMEGINE OTURDUMUZDA COK AC DEGIL GIBIYDIM AKSAMDA OGLENDEN KALAN TAVUK SOTE VE COK AZ KIZIMA PISIRDIM PATATES PURESINDEN ALDIM BI KASIK FALAN
kahve ıcıyorum sımdı canım seker yerıne tatlandırıcı koydum amabeğendim canım :)aralarda acıkırsan kahve içebilirsin hem metabolızman hızlanır,yatarken acıkırsan tarcınlı süt içebilirsin canım :)
CANIM BIZIM AILE APARTMANI OLDU ICIN SUREKLI YEMEK GELIP GIDIYO MALESEFHoşgeldiniz
başarılar dilerim
merak ettim bu kadar çeşit yemeği nasıl yapıyorsun?
Dün o menüyle doyan sen şimdi bu menüyle doydun mu gerçektenKIZLAR BUGUN YAKAMOZUN TAFSIYESINE UYUP PILAV PISIRMEDIM SABAH SADECE BI KASIK BAL YEDIM BASKA TATLI YEMEDIM. EKMEYI KAHVALTIDA 3 DILIM YEDIM AMA OGLEDE YARIM DILIM YEDIM AKSAM YEMEYINDE HIC EKMEK YEMEDIMGUNDE 4 DILIM EKMEYI GECME DEMISDI ARKADAS BENDE ONA GORE DUSUNEREK DAGILIMI YAPTIM CUNKU ERKEN YEDIM DUN AKSAM YEMENI VE SABAH AC KALKDIM EKMEK HAKKIMI SABAHA AYIRDIM. OGLE YEMEGINI TEK CESIT PISIRDIM TAVUK SOTE VE YOGURT YEDIM BOL BOL COK TOK TUTTU AKSAM YEMEGINE OTURDUMUZDA COK AC DEGIL GIBIYDIM AKSAMDA OGLENDEN KALAN TAVUK SOTE VE COK AZ KIZIMA PISIRDIM PATATES PURESINDEN ALDIM BI KASIK FALAN
Geçmiş olsun canım ben sadece diyetle kilo veriyorumkızlarr benım de dıyete baslamam lazım aslında,bı gunlukte arkadaslarla devam edıyordum.ayagımı sakatladım.2 aydır yatıyorum daha cok kılo aldım.diyete baslasam bıle spor yapamayacagım.sızce sadece dıyetle kılo verebılırmıyım.cunku sımdıye kadar hep sporla kılo verdım ben.benım sorunum yemek değiı cıkolata ve buskıvıler..bana bır akıl verın kızlarr