ESOŞUN ADIM ADIM FIT OLMA GUNLUGU

bunlar o gun yedigim yemekler canım zaten hazırda vardı kısmet olrsa bugn de listemi koyucam!!

kızlarr benım de dıyete baslamam lazım aslında,bı gunlukte arkadaslarla devam edıyordum.ayagımı sakatladım.2 aydır yatıyorum daha cok kılo aldım.diyete baslasam bıle spor yapamayacagım.sızce sadece dıyetle kılo verebılırmıyım.cunku sımdıye kadar hep sporla kılo verdım ben.benım sorunum yemek değiı cıkolata ve buskıvıler..bana bır akıl verın kızlarr

KIZLAR BUGUN YAKAMOZUN TAFSIYESINE UYUP PILAV PISIRMEDIM SABAH SADECE BI KASIK BAL YEDIM BASKA TATLI YEMEDIM. EKMEYI KAHVALTIDA 3 DILIM YEDIM AMA OGLEDE YARIM DILIM YEDIM AKSAM YEMEYINDE HIC EKMEK YEMEDIM GUNDE 4 DILIM EKMEYI GECME DEMISDI ARKADAS BENDE ONA GORE DUSUNEREK DAGILIMI YAPTIM CUNKU ERKEN YEDIM DUN AKSAM YEMENI VE SABAH AC KALKDIM EKMEK HAKKIMI SABAHA AYIRDIM. OGLE YEMEGINI TEK CESIT PISIRDIM TAVUK SOTE VE YOGURT YEDIM BOL BOL COK TOK TUTTU AKSAM YEMEGINE OTURDUMUZDA COK AC DEGIL GIBIYDIM AKSAMDA OGLENDEN KALAN TAVUK SOTE VE COK AZ KIZIMA PISIRDIM PATATES PURESINDEN ALDIM BI KASIK FALAN

beğendim canım :)aralarda acıkırsan kahve içebilirsin hem metabolızman hızlanır,yatarken acıkırsan tarcınlı süt içebilirsin canım :)

beğendim canım :)aralarda acıkırsan kahve içebilirsin hem metabolızman hızlanır,yatarken acıkırsan tarcınlı süt içebilirsin canım :)
kahve ıcıyorum sımdı canım seker yerıne tatlandırıcı koydum ama hmm tarcınlı sutu bılmıyodum acıkınca denıyım hemen erken yedım cunku kesın acıkıcam az yedım bugun ama yemekle doldurdum boslugu baska seylerle oyalanarak kapamaya calısıyorum orguya basladım kıs bıtıyo ama kızıma bere oruyorum

Dün o menüyle doyan sen şimdi bu menüyle doydun mu gerçekten
Eğer böyle yediysen senin adına çok sevindim
Hep böyle devam et lütfen kilolarını verdikten sonra hayatı bambaşka görüp yaşayacaksın yaşamayı öğreneceksin keşke daha önce verseydim diyeceksin
Başarılar
Birde menünü dünkü gibi paylaşırsan daha iyi olur böyle biraz Karışık olmuş

Geçmiş olsun canım ben sadece diyetle kilo veriyorum
Abur cuburu çıkartman lazım önce
Tamamen çıkartamazsan da azaltabilirsin
Birde akşam yemeğini geç saatlerde yeme 6-7 gibi yeme işini bırakırsan tartı da güzel sonuçlar görürsün
Yeşil Çay içmeni tavsiye ederim hareketsiz olduğun için vücudun su tutabilir günde iki fincan yeşil Çay ile bunun üstesinden gelebilirsin
Son olarak en az 1.5 lt su içmelisin

canlarım!! günlük diyet listem !
sabah:
1 dilim kepek ekmeyi
2 bardak kış çayı (çünkü boğazlarım biraz kötü bu sıralar )
bol bol bal
çok az bi porsion salçalı sosis yaptım ama azıcık

ara öğün olarak tek şekerli çay ve çekirdek

öğlen:
3 tane haslanmıs patates (evet artık kızartmaya son!! )
1 dilim kepek ekmeyi
bol bol salata her zamanki gibi
1 mandalina yedim bi de

evet kızlar simdi çok önemli bi duyuru!!! ARA ÖĞÜN YEMEDİM ÇÜNKÜ TOK TUTTU!

ve aksam yemeğine kadar iyi idare edicemi düsünüyorum!!

bu arada dün gece bi kacamak yaptım misafir gelmisti pasta geitrmisti bi dilim yedim ondan ama bidaha söz yemiycem

canım benım iyi gidiyosun :)bugun doktora gıttım 2 aydır yuruyemıyodum ayagımdan.yatmaktan da kılo aldm zaten.bı de üstüne doktor kılo ver dedı nasıl verecem yatarak bılmıyorum.en azından almamaya calısacagım kılo vermeyı gectım sımdılık

canım bnm gel beraber bu yola koyulalım beraber zayıflıyalım

canımm şimdilik kılo almıyım yeter kafama koyunca baslıycam ınsallah.ben buralardayım zaten senı takıpteyı canımm :)

tmm canım beni desteklediin için çok tesekkürler!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…