Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resimde siyah çıkmış ama ikisininde mor detaylarımı var canm bedeni nedir?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım esofmanın altı şu renkte akşam çektiğğim için öyle çıkmış renkleri uyduğu için bende esfoman tkımı olarak kullanıyodumÜstü xl yazıyo ama dar kalıp tatlım altıda m beden ama esneme payı var ben m giyiyorum bol geliyo
Eki Görüntüle 1060270 bu renkte altıda
Orjinalmı canm bu arada eşofman takımı?Canım esofmanın altı şu renkte akşam çektiğğim için öyle çıkmış renkleri uyduğu için bende esfoman tkımı olarak kullanıyodumÜstü xl yazıyo ama dar kalıp tatlım altıda m beden ama esneme payı var ben m giyiyorum bol geliyo
Eki Görüntüle 1060270 bu renkte altıda
Beğendim canm ilgin içinde tşk ederim pek kimse dönmedi tenezzül edip😃ben L giyorum olutmu acaba bazen M de oluyor kilom 76 çnki takaslık düşünüyorm bu arada konu başlığındada yazmştm canm biliosn dimi sorn olmasn sana sayfamda 38 den 42 ye kadr ürünler var ayakkabı cantalar vs bi bak istersen sen nekadr düşünüosn bu eşofman takımına
olsun canm arkadaslarin belki yoktur esofman takimi ondandr. Cok ozr dlerm takas diye grmedim takas dusunmyrm cnku su an kilo verme surecindeyim yerine oturtunca takasa gecicemben 25 tl diyorum genede almak istersen bi seyler yaparm
![]()
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladm canm ben takasla düşünüyorm şuan nakit alamıycam çnki😔
tamam tatlim ins bulursun :-*:-*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.