- Konu Sahibi Dilberimmm
-
Maalesef yaş ilerledikçe insan kısalıyorKenafir kadin. 178 e dustum senin yuzuunden, coktum coktum.
Kk da 170 erkeklere uzun diyenleri görmüştüm neden olduğunu bu konuyla anladımBir haberim var konu sahibi. Türkiye' de kadınların boy ortalaması 2020 yılı itibarıyle 1.64 olmuş. Erkeklerin ise 1.77 olmuş.
21.5 yasindayim dahaMaalesef yaş ilerledikçe insan kısalıyor
Hahahaa bende 16.521.5 yasindayim daha
Fitness, pilates falan mı yapıyorsunuz? Öyle bile olsa kemikleriniz sayılmıyordur bence ya balık et falandır :Neden öyle dediniz yav160 a 58 kiloyum herkes cok zayifsin diyor, kişinin yapısıyla alakalı bu bence . Kilomu duyunca şaşırıyorlar
Yok genetik heralde, kemiklerim sayılmıyor tabi, eskiden kilo almak için gece kalkar mantı yerdim, çok zayıf sevmiyorum. 36-38 bedenim, kilom bence göbeğim, kalcam ve mememde gizliFitness, pilates falan mı yapıyorsunuz? Öyle bile olsa kemikleriniz sayılmıyordur bence ya balık et falandır :
ince uzun da olamazsınız bu arada 1.63 boy 56 kiloylaMerhabalar fızığim 163 56 kılo bacaklarım ince basen yok ust tarafım hafif buyuk bir fızığım var ince uzun bırseyımtayt giyince yakısıyor. Popom falan guzel duruyor. Ama ben esofman giyinince cokk cok kötü gözüküyor. Esofman giyinmek istiyorum böyle bloger lara falan bakıyorum onlarda benim fızığım gıbi esofman yakısıyor bana neden böyle oluyor ya ev kombini yaparken dısarı çıkarken esofman giyinmek istiyorum sımdı uzerımde esofman var cıkartıp atasım geldi
KONTROL ETMEDEN ATMISIM YAZIM HATALARIM T9 YÜZÜNDENdüzenlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?