• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!!!!!ESNEK KIZLIK ZARI!!!!!!

Loresima01

O benimm Dünyam
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
74
20
28
14-15 yaşlarımdayken başımdan bir tecavüz olayı geçmişti. Olay adli sürece intikal edince beni adli tıp kurumuna muayneye yollamışlardı. Muayne olduğum zaman adetliydim. Doktor beni çatala çıkarıp pamukla temizleyip bakmıştı ve kızlık zarın yerinde demişti.. Sonradan ben olayları detaylı anlatıp önden ilişkim olduğunu söyledim. Hatta adli tıptaki doktor beni sıkıştırmıştı söylemem için öyle söylemiştim. Sonra ben doktora kan gelmedi ama dediğimde esnekmiş demekki demiştii... Şuan 21 yaşındayım. Kafama takıldı.. Yarın öbür gün evlendiğimde kan gelmezse ben ne yaparım.. Çok çaresiz hissediyorum kendimi.. Akıla, telkine ihtiyacım var..

ailenin durumdan haberi yok mu? her şey zar demek değil yaaa. senn zarın yırtılmış olsa bile namusun yerinde ya düşünme böyle şeyler:(

Öf ya kuşkusuz yaşamak zordur en beteri dir.rn iyisi doktora git hallet kuşkusuz yaşamaktansa iyi geceker

Oncelikle geçmiş olsun cnm.. evlenecegin kisiye bu durumdan bahset . O gece sana sert tepki vermemesini ve ertesi gün isterse onunla dr gdebilceni söyle. Ama bnce seni dr goturcek biriyle evlenmeni tavsiye etmem. Allah yardimcin olsun cnm

ailenin durumdan haberi yok mu? her şey zar demek değil yaaa. senn zarın yırtılmış olsa bile namusun yerinde ya düşünme böyle şeyler:KK43:

ailenin durumdan haberi yok mu? her şey zar demek değil yaaa. senn zarın yırtılmış olsa bile namusun yerinde ya düşünme böyle şeyler:KK43:
m
Ailemn durumdan tabiki haberi var. Ozamanlar olayin sokundan esneklikle falan ilgilenemediler.. kac gundur yemeden icmeden kesildim düşünmek çok kötü.

"yasakin cimcimesi, post: 38878627, member: 448911"]Oncelikle geçmiş olsun cnm.. evlenecegin kisiye bu durumdan bahset . O gece sana sert tepki vermemesini ve ertesi gün isterse onunla dr gdebilceni söyle. Ama bnce seni dr goturcek biriyle evlenmeni tavsiye etmem. Allah yardimcin olsun cnm[/QUOTE]
Sevdiğim biri var düşünüyoruz evlenmeyi.. önceden duydum agzndan bi kelime kan gelmezse birakirim gbisinden. Sonra genel anlamda esneklkten bahsettim. Kendim icin degil genel anlamda byle brsey olduğunu anlattim. Ses cikarmadi.. cnku kuzenininde kan gelmemsti onuda anlatnca bsey dememsti

siz tecavüz olayından çok bu olay yüzünden evleneceğiniz kişinin kızlığınız bozulmadığı halde bozulmuş olduğuna inanması. esneklik için de rapor alın iş ona gelirse. bunu da dümen gören kişinin zaten sizle işi olmaz.

Her şey iki bacak arasında değildir canım benim belli psikolojik olarak etkilenmissin ben de senin gibi esnekmis ilk iliskide gelmedi ama eşim hiç doktor lafını acmadi ikincide iki üç damla geldi evet gerekirse sonrasinda doktora da gidersin ama ben tecavuz olayının eşine bahsetmeden yana degilim uzme kendini bu kadar bu senin sucun degil sen kan celsede gelmesede temiz bir insansin

Herseyim hayatim yerli yerinde rabbime bin şükür. Okulum btmek uzere muhendis olacagm Allahin iznyle.. sevdgmle brbrmizi cok seviyoruz.. ama o korku o yasadklarm gozmn onunden gitmiyor.. evlenp yuva kurmak anne olmak istiyorum. . Hatta küçükken bana buyuyunce ne olacaksın diye sorduklarnda ANNE olacagm dermisim... lutfen dualarinizi esirgemeyin. Rabbim bnm drmumda olanlarin yar ve yardmcisi olsn inşallah
Her şey iki bacak arasında değildir canım benim belli psikolojik olarak etkilenmissin ben de senin gibi esnekmis ilk iliskide gelmedi ama eşim hiç doktor lafını acmadi ikincide iki üç damla geldi evet gerekirse sonrasinda doktora da gidersin ama ben tecavuz olayının eşine bahsetmeden yana degilim uzme kendini bu kadar bu senin sucun degil sen kan celsede gelmesede temiz bir insansin

Esnekse nasıl kan gelicek pardonda.
Bi iki damlalık kan için senle evleniyosa zaten evlenmesin bi zahmet.
Ha unutmadan erkek arkadaşında cok masum degildir. Böyle namuslu kız arama ayakları boş.

Back