Esnek hymen diktiren var mı?

Arayisicinde

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2021
152
36
29
Merhaba, günlerdir arastiriyorum. İkilemde kaldım. Esnek hymene sahibim. Erkek arkadaşım doğulu bu konuda bilgisi var mı bilemiyorum. Ki bence yok. Soramiyorum da. Biraz citlattim ilk gece kan gelmezse ertesi gün doktora gideriz neden gelmedi diye dedi. Bu düşüncesi korkuttu. Cahil cahil patlama filan dedi iyice korktum. araştırmayı dogurusunu ogrenemeyi seven biri aslinda. Ama işte bu algı yikilamiyor. Evlilikten önce birlikte muayeneye mi gitsek yoksa erkekleri ilk gece kan gelmesi kadına daha çok önem vermelerini mi sağlıyor? Nasıl bir tatmin , duygusal durum yaşıyorlar? Ya da diktirsem mi? İzmir'de yaşıyorum. Turgay Karakaya çok övülmüş ama dikimi tutmayan da var. Yaptırsam benim tutar mı korkuyorum olanı da değiştirmekten. Çünkü benim rengi biraz beyazımsı sanki kan damarı yok ne hymen de ne de arkada gözüken kanalda. Bu da diktirsem de kananamaz diye endişe veriyor. Esnek zarını diktiren var mı? Diktirirsem o kadar yol gelicem uçak, İZBAN (metronun yeryüzündeki daha yavaş sekli), metro, otobüs hepsini kullanıcı dönüşte. Kafam allak bullak

Yasak ama artık sen tek başına gidince anca baktirabilirsin evlenirseniz kan gelmezse esin seni götürüp bı bakın diyemiyor tüm dünyada yasaklandı bu Bursa'da barış korkmaza oldum ben ama siz hangi şehirde siniz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…