Evet haklısınız ama doktor ikidir öyle konuşunca ister istemez canım sıkıldı kollarını bacaklarını çok geriye atıyor çok esnek dedi 3-4 kezMerhaba her bebeğin gelişimi farkli zaten 7 aylık bebeğin kemikleri ne kiiiminnacık annesi alışır adım atmaya da 8-9 aylıklar anca adım atıp ayağa kalkıyor yani yapar korkma bence benim çok yeğenim var hepsinin bebekliğini hatırlıyorum hepsi 8-9 aylıkken yürümek için can atıyor ağlıyorlardı gezdir diye o zamanlar öncesi de emekleme dönme hareketleri felan anca yapıyorlardı
Benim oğlumda baya esnek ama yürümesinde vs sorun yaşamadık. 7 aylık bebekten doktor ne bekliyor anlamadım ki?Arkadaşlar merhaba, bebeğim 7buçuk aylık. Doktoru 2 muayenedir bebeğimin esnek olduğunu söylüyor. Bundan güzel jimnastikçi olur diyor. Kolları bacakları kalçası çok esnekmiş. Bugün muayene de adımlayabiliyor mu diye sordu. Desteksiz oturuyor, ayakta bizim desteğimiz ile dik duruyor ama adım atmıyor. Bu esneklik konusu onun için sorun olur mu dediğimde artık adım atması lazım yürümesi gecikirse konuşucaz dedi. Biraz canım sıkıldı. Bu arada emeklemiyor ama dönerek heryere gidiyor.
Böyle bir durumla karşılaşan olduysa bilgilendirir ise çok sevinirim
Yani şimdilik bişey demedi aslında işte yürümesi gecikirse konuşalım dedi, geçen muayenede de çok esnek bu kız güzel jimnastik yapar diye şakaya vurmuştu. İşte annelik bilirsiniz içimi gıdıklamaya yetti bunlar :)Benim oğlumda baya esnek ama yürümesinde vs sorun yaşamadık. 7 aylık bebekten doktor ne bekliyor anlamadım ki?
Bazı doktorlar herhalde muayeneye devam etsinler diye saçma sapan bir şeyler uyduruyorlar . Aklınızda soru işareti oluyorsa mutlaka başka doktora da danışın
Bebeğin hala gelişim süresinde ve biraz daha zamanı var her bebek 7 aylıkken ayağa kalkamayabilir adım atmayabilir , bence bir doktorun öyle demesiyle stresse girmeyin hatta içinize sinmiyorsa başka doktora daha götürün ..Evet haklısınız ama doktor ikidir öyle konuşunca ister istemez canım sıkıldı kollarını bacaklarını çok geriye atıyor çok esnek dedi 3-4 kez
kaslarının çok esnek olduğunu söyledi yani Şuan yürümesini beklemiyor da gecikirse diye dediSaçmalamış doktor 7aylık bebek bu şuan yürümemesi çok normal.