Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Türkiye'de esnaflarca açılan işyeri sayısı 2017'de son 10 yılın rekorunu kırdı. 2017, faaliyete geçen 229 bin 367 yeni işyeriyle "en fazla kepenk açılan" ve 96 bin 945 ile "en az kepenk kapanan" yıl olarak kayıtlara geçti. Türkiye'de esnaf sayısı geçen yıl sonu itibarıyla 1 milyon 673 bin 225'e yükseldi. 2017'nin il bazına bakıldığında, esnaflarca en çok işyeri geçen yıl İstanbul'da açıldı. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yeni nesil esnaf sayısının her geçen gün artmasındaki en büyük etkenin girişimcilik eğitimleri olduğunu söyledi.
Onlardan alışveriş yapmak daha mantıklı bence :)) esnafların çoğunun siyasi düşüncesi belli, elinde palayla adam kovalayan var, param bunlara gideceğine , Suriye' liye gitsin. Yeni hayat kuruyor sonucta ,destek olmak lazım:)
ne kadar gerçek dışı bir haber.oturup masa başında haber yapıyorlar. esnaf kan ağlıyor.açılan yerler bir kaç aya kapanıyor. geçen esnaf arkadaşımı ziyarete gittim.saat 16.00 bugün buraya gelen 2. kişisin dedi.bir diğeri absürt bir şey sorup gitmiş
Ülke elden gidiyor denilince Doğru Haber.Ama Ülke İyiye gidiyor denilince,Neden ise Yalan Haber Oluyor Ülkenin Nereye gittiğini görmek için, dışarı çıkmak yeterli sanırım. Avm'ler insan selinden geçilmiyor. Caddeler ise, araba trafiğinden geçilmiyor.Bugün Pikniğe gidelim dedik.Caddeler araba cenneti.Trafik yogunluktan adım adım ilerliyor. Ülkede Yokluk var ise, Bu halk Arabayı alacak parayı, o arabaya benzin koymak için parayı, avm alışveriş parasını NEREDEN BULUYOR ACABA?! İnsanın, İYİ Kİ BATIYORUZ Diyesi geliyor.Ülke Olarak Batmasak sonumuz nice olurdu acaba?!