• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmerlere lazer epilasyon ?

bru_cella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
1
0
36
İstanbul
merhaba ben laser epilasyon yaptırmak istiyorum fakat bir türlü karar vermedim. ten rengim buğday teninden bir ton daha koyu ve hangi cihaz kullanılabilir karar veremedim. internetten araştırdım kimi esmerlere diod kullanılır kimi kullanılmaz diyor. alex daha çok beyaz tenlilerde kullanılır deniyor .bir güzellik merkezine gittim sana alex olur dediler ama ince kıllarda olmaz daha çok kalınlaştırır dediler ama benimde tüylerim çok kalın değil . Nd yag ince tüylerde kullanılabilir deniyor .bazıları hiç etkisi olmaz diyor. tamamiyle kafam karışmış durumda bana yardımcı olabilecek olan varmı?:sm_confused

ben lazer epilasyon yaptırdım bitti bir kaç ay önce. ben öncelikle iyi bir doktor bulmanızı tavsiye ederim. kesinlikle hastanede yaptırın. güzellik merkezlerine gitmeyin. iyi bir cildiye uzmanı bulun bu işi de yapan ve hastanede yaptırın bu işlemi. diğer türlü kötü sonuçlar doğurabiliyor. hem doktorlar çeşitli tahliller yaparak daha iyi kararlar veriyorlar nasıl yapılması gerektiğine.

selam canım
esmer tenlere en iyi cevap veren lazer nd yag cihazıdır.Sadece çok can yakar ama şimdi super nd yag diye bir cihaz çıkmış sonuçlar mükemmel istanbul anadolu yakasında erenköy de bi yerde var internetten ararsan bulursun.Alex sakın yaptırma leke olur

hangi sehirdesin? Ayrica Ndyag ile lazer yaptirmani tavsiye etmiyorum ben denemistim ilk seansimda ki ben Mersin'de yasiyorum malesef etki etmedi ve canimi fena yakti. NdYaglar artik demode eski teknoloji.

hangi bölge için düşündüğünüze bağlı alex.te cilt rengi farkediyor fakat kalın tüylerde başarılı bende esmer tenliyim 2 seans oldu bikini+genital bölge için gidiyorum memnunum ama ince tüyler için aynı şeyi söyleyemem yüz vs. düşünüyorsanız diyot lazeri tavsiye ederim.

Back