Güneş Kremleri ESMERLER için güneş kremi?

Güneş kremleri, bronzlaşma

B55

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2012
10
0
Kızlar meraba forumda yeniyim önerilerinizii bekliyorumm :)) ben güneş kremi alcam ancak hepsinin arkasını okuduğumda beyaz tenli iseniz ... yazıyo.buğday tenliyim havuza gittim Garnier bronzlaştırıcı yağ kullandım bronzlaştım ancak koruyucu falan kullanmadım .daha sonra soyuldu yüzüm ve omuzlarm hepside soyulmadı bi kısmı soyuldu soyulan yerler açık renk oldu tabi renk farklılığı oldu anlicağınız hiç hoşş olmadı.Zaten saat 4 gibi bronzlaştım oda toplasan 40 dk olmuştur. Yüzüm çok kızardıı havuzda çok kaldım.. Ya bana önerebileceğiniz hem kızarmamı engellicek hemde soyulmamıı engellicek uygun fiyatlarda önerebileceğiniz güneş koruyucu varmıı ((((( bide ben koruyucu üstüne bronzlaştırıcı yağ sürcem bu bronzlaşmamı engellemez dimii yksek faktörlü koruyuucu olsa))))

he bide renk farklılığı kalktıı soyulduu yüzüm falan düzeldi ama soyulunca rengim açıldıı soyulmasınn :KK43: kızarmakta istemiorumm:KK43:

ben yüzüm için bioderma güneş kremi kullanıyorum SPF30 cildim karma yağlı esmer kumral arası. çok iyi dengeleyici bi ürün ama sadece yüz için kullanıyorum önerrebilirm

tşkkr ederim canım ya :)) peki vücudun için kullandığın bi ürün varmı ??

ben avene nin 50+ faktörlü güneş kremini kullanıyorum çok memnunum,içinde paraben yok ,cilt tonunu 1 ton açıyor fiyatı da 50 ile 35 arasında değişiyor ,tavsiye ederim...

X