Saç Rengi ve Saç Boyama esmerim ve tarçın bakırna bylıorm kızlar ltfen fkrlerniz?

Bencede bakım yap boya yapıldığı için saç çok yıpranıyor hem saçlarına bakım olsun hemde uzatsın.Sen hangi maskeyi biliyorsun? Benim yaptığım sinameki kürü var o bayağı uzatıyor tabi kişiden kişiye değişiyor.

alzemeler:
Sinemaki otu, badem yağı, bemiks ampül ve su
( sinameki otunu ve badem yağını aktarlarda bulabilirsiniz, bemiks ampül de eczanelerde satılıyor, b vitaminin ampül şeklinde olanı 3.5 tl ,ampülü ucundan kırıp dökersiniz karışıma).
Hazırlanışı:

1 tutam sinemakiyi, bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz.

Süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın.

Sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra saçlarınızı yıkayın.

Haftada bir uygulanacak...
cnm bnm bldğim bu işte cnm snnki bu mu,?

evett canım bende bunu yapıyorum.Ama yarım saat değil 4-5-6 saat kadar tutuyorum saçımda.

Son düzenleme:
güzelim bakırlı renkleri kullanmış biri olarak bence kullanma derim.pek bi bilgim yok böyle konular hakkında ama yüzüm o kadar soluk oluyor ki..herkes beni gördüğünde noldu hasta mısın diyo azcık hasta olsam..istiyosan balköpüğü,altın karamel falan dene ama tabi sana kalıcak bişiy

frkndym ttlm ya çok ve ii mkyaj istiyo ama çok istiyorummm bu rengi yaaaaaa ühhühhüüü
annm bna izin vrmşti ya kndin boya ya kuaförde die bn çok pşmnm boyatmdımmm :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…