- 19 Haziran 2007
- 87
- 4
- Konu Sahibi cyberchick
Kızlar merhaba. Direk konuya giriyim. Ben esmer tenliyim hayatım boyunca şöyle altın bronzluk sağlayabilen birisi olamadım malesef kullandığım güneş yağları beni bronz yapmadı hep kapkara yaptı denize girdiğim anda da kapkara oluyorum :/ bu sene uzun süreli bi tatil yapamıcam hafta sonu günü birlik gidicem bu yüzden de ilk önce yüksek faktörlü krem kullanmadan direk bronzlaştırıcı yağ kullanıcam fakat sizlerden güzel bi bronzlaştırıcı yağ markaları ya da kremi sütü ne olursa artık bekliyorum nolur yardım edin kapkara olmak değil bronz olmak istiyorum. solaryuma cesaret edemiyorum. niveanın havuç yağlı güneş kremini kullanmıştım geçen sene ama o kızarttı garnierden pek bi fayda göremedim havuç kremi yağı kullandım ama o da aynı sonuç. daha önce annemin arkadaşı havuç yağı,kayısı yağı,zeytin yağı,kakao yağı,portakal yağı,ceviz yağını hazırlamıştı kendine ondan kullandım ama yine koyu tenli oldum. şimdi forumdanda okuduğum bi kaç marka var. lancaster,hawaiian tropic falan.şöyle beni kışında bronz kılabilecek bişey lütfen yorumlarınızı bekliyorum bide hawaiian tropic beach balmı deneyen var mı kahverengi kavanoz şeklinde.hawaiian tropic hakkındaki düşüncelerinizide yazarsanız çok sevinirim:)