Ben de esmerim saçlarım ilk defa boyadım geçenlerde.Benim de kafam çok karışıktı acaba hangi renge boyasam diye çok araştırdım vee sonunda açık kestane rengine boyadım.Tabi kendim evde boyadığım için çok güzel tutmadı doğrusu,sen de ya kestane ya da açık kestaneye boyayabilirsin güzel renkler
Ben buğday tenliyim, ve yaklaşık olarak 2 ay önce saçlarımı siyaha boyattım ve çok memnun kaldımTabi bu renge boyatmak biraz riskli çünkü siyaha boyatırsan sanırım başka renge dönmek biraz zor oluyormuş ben uzun bir süre siyah kullanmayı düşündüğüm için boyattım Hem sanırım esmersin ben bana yakıştığına göre sana kesin yakışacağını düşünüyorum hem kullanışlı bir renk tabi önce istemen lazım karar senin
Yaptırıcaksanda kuaföre gitmeni tavsiye ederim bende kuafrde yaptırmıştımYaşın kaç bu arada benim 18 ağır kaçar diye düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı
Açık kestane ten rengime göre yakışmaz ki canım banaKoyu kestane nasıl olur sence? :26:
Canım ben 20 yaşındayım. Vişne kızıldan sonra eski rengine dönsün diye sıcak kakao boyatmıştım.İlk başta siyah gibi oldu çok güzel oldu ama ne bilim hani esmer olduğum için saç orjinalmiş gibi oldu. Ama siyah rengin kendisini bilemem tabi. :26:Kuaföre gitmeme gerek yok. Evde zaten bi kuaför var. Canım annem..
O zaman başka boyat tabiKaarar senin ben yakışacağını düşünüyorum ama sen bilirsin yinede
Açık kestane ten rengime göre yakışmaz ki canım banaKoyu kestane nasıl olur sence? :26:
Canım niye yakışmasın sen de benim gibi esmer tenlisin,valla ben boyadım çok fazla saç rengimi açmadı çünkü doğal saç rengim siyahtı pek açılmadı ondan.ama rengi hoş oldu.Koyu kestane siyah gibi oluyo.
esmerin en çukulatalısı beyonce un saçları bence cok hoş olmuş tenine
kızıllar yakışmıyorsa böyle atlın bej yansımalı renkleri dene istersen
Bence beyaz tenliye siyah saç çok yakışıyor ama esmerin teni zaten koyu bi de saçlar koyu olunca yüz grünmüyor.of ben de esmerim aslında ne çok koyu tenliyim ne çok açık, senn gibi..çok düşündüm kızıldan korktum,yakışmayabilir.. saçım koyu kestane siyah arası.. kına yakmıştım pembe yansımalar oluyo.. kumrallara baktım ı ı ..
ve sonundaaa
yine siyaha karar verdimesmere siyah gidiyo annem beee başkası yalann:))
of ben de esmerim aslında ne çok koyu tenliyim ne çok açık, senn gibi..çok düşündüm kızıldan korktum,yakışmayabilir.. saçım koyu kestane siyah arası.. kına yakmıştım pembe yansımalar oluyo.. kumrallara baktım ı ı ..
ve sonundaaa
yine siyaha karar verdimesmere siyah gidiyo annem beee başkası yalann:))
Bence beyaz tenliye siyah saç çok yakışıyor ama esmerin teni zaten koyu bi de saçlar koyu olunca yüz grünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?