• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Esmerim biçim biçim :D

562450

🪷
Pro Üye
15 Aralık 2009
8.455
19.234
773
Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum.:40:
Ben esmerim ve saçlarımı boyatmak istiyorum ama nasıl bi renge boyatacağıma karar veremedim. :44:
Ten rengim ne çok esmer ne çok açık. Tam ortası ama kumralda değilim. Daha önce saçımı yanlış hatırlamıyorsam vişne kızıl'a boyattım ama çok yaşlı göründüm, hiç yakışmadı:14: ve anladım ki bana koyu renkler gidiyor. Sizce nasıl bi renk tercih etmeliyim? Var mı aranızda esmer olupta saç rengi çok yakışan bir hanım abla? :23: :1:

Ben de esmerim saçlarım ilk defa boyadım geçenlerde.Benim de kafam çok karışıktı acaba hangi renge boyasam diye çok araştırdım vee sonunda açık kestane rengine boyadım.Tabi kendim evde boyadığım için çok güzel tutmadı doğrusu,sen de ya kestane ya da açık kestaneye boyayabilirsin güzel renkler:34:

Ben buğday tenliyim, ve yaklaşık olarak 2 ay önce saçlarımı siyaha boyattım ve çok memnun kaldım :1: Tabi bu renge boyatmak biraz riskli çünkü siyaha boyatırsan sanırım başka renge dönmek biraz zor oluyormuş ben uzun bir süre siyah kullanmayı düşündüğüm için boyattım :1: Hem sanırım esmersin ben bana yakıştığına göre sana kesin yakışacağını düşünüyorum hem kullanışlı bir renk tabi önce istemen lazım karar senin :16:

Yaptırıcaksanda kuaföre gitmeni tavsiye ederim bende kuafrde yaptırmıştım :1: Yaşın kaç bu arada benim 18 ağır kaçar diye düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı :1:

Son düzenleme:
Ben de esmerim saçlarım ilk defa boyadım geçenlerde.Benim de kafam çok karışıktı acaba hangi renge boyasam diye çok araştırdım vee sonunda açık kestane rengine boyadım.Tabi kendim evde boyadığım için çok güzel tutmadı doğrusu,sen de ya kestane ya da açık kestaneye boyayabilirsin güzel renkler:34:

Açık kestane ten rengime göre yakışmaz ki canım bana:14: Koyu kestane nasıl olur sence? :26:

Ben buğday tenliyim, ve yaklaşık olarak 2 ay önce saçlarımı siyaha boyattım ve çok memnun kaldım :1: Tabi bu renge boyatmak biraz riskli çünkü siyaha boyatırsan sanırım başka renge dönmek biraz zor oluyormuş ben uzun bir süre siyah kullanmayı düşündüğüm için boyattım :1: Hem sanırım esmersin ben bana yakıştığına göre sana kesin yakışacağını düşünüyorum hem kullanışlı bir renk tabi önce istemen lazım karar senin :16:

Yaptırıcaksanda kuaföre gitmeni tavsiye ederim bende kuafrde yaptırmıştım :1: Yaşın kaç bu arada benim 18 ağır kaçar diye düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı :1:

Canım ben 20 yaşındayım. Vişne kızıldan sonra eski rengine dönsün diye sıcak kakao boyatmıştım. :40:İlk başta siyah gibi oldu çok güzel oldu ama ne bilim hani esmer olduğum için saç orjinalmiş gibi oldu. Ama siyah rengin kendisini bilemem tabi. :26:Kuaföre gitmeme gerek yok. :51:Evde zaten bi kuaför var.:1: Canım annem..:16::54:

Son düzenleme:

Açık kestane ten rengime göre yakışmaz ki canım bana:14: Koyu kestane nasıl olur sence? :26:

Canım ben 20 yaşındayım. Vişne kızıldan sonra eski rengine dönsün diye sıcak kakao boyatmıştım. :40:İlk başta siyah gibi oldu çok güzel oldu ama ne bilim hani esmer olduğum için saç orjinalmiş gibi oldu. Ama siyah rengin kendisini bilemem tabi. :26:Kuaföre gitmeme gerek yok. :51:Evde zaten bi kuaför var.:1: Canım annem..:16::54:

O zaman başka boyat tabi :1: Kaarar senin ben yakışacağını düşünüyorum ama sen bilirsin yinede :16:

Canım niye yakışmasın sen de benim gibi esmer tenlisin,valla ben boyadım çok fazla saç rengimi açmadı çünkü doğal saç rengim siyahtı pek açılmadı ondan.ama rengi hoş oldu.Koyu kestane siyah gibi oluyo.:50:

esmerin en çukulatalısı beyonce un saçları bence cok hoş olmuş tenine
kızıllar yakışmıyorsa böyle atlın bej yansımalı renkleri dene istersen :34:

of ben de esmerim aslında ne çok koyu tenliyim ne çok açık, senn gibi..çok düşündüm kızıldan korktum,yakışmayabilir.. saçım koyu kestane siyah arası.. kına yakmıştım pembe yansımalar oluyo.. kumrallara baktım ı ı ..
ve sonundaaa
yine siyaha karar verdim:D esmere siyah gidiyo annem beee başkası yalann:))

of ben de esmerim aslında ne çok koyu tenliyim ne çok açık, senn gibi..çok düşündüm kızıldan korktum,yakışmayabilir.. saçım koyu kestane siyah arası.. kına yakmıştım pembe yansımalar oluyo.. kumrallara baktım ı ı ..
ve sonundaaa
Bence beyaz tenliye siyah saç çok yakışıyor ama esmerin teni zaten koyu bi de saçlar koyu olunca yüz grünmüyor.:25:

ve sonundaaa

Valla haklısın anacım.. Esmer olmak her yönden iyide bi bu yönden biraz gıcık :33: Ama olsun yinede seviyorum ten rengimi.. Kahve gibi ohh miss..:1:

Bence beyaz tenliye siyah saç çok yakışıyor ama esmerin teni zaten koyu bi de saçlar koyu olunca yüz grünmüyor.:25:

Sende haklısın canım ama her esmere de başka renkler gitmiyor ki. :50:

Bazı esmerler var kızıl yakışıyor, bazıları var, kestane yakışıyor bazılarıda var sadece siyah gidiyor, aynı biz gibi:50:

Ama olsun ben yinede açık kestaneyi denicm, olmazsa siyaha dikey geçiş yaparm:9:

esmerlere çiğ kızıl renkler ve sarılar yakışmaz kızıl ve sarılardan uzak dur. simsiyahta yaptırma. ya kahve yap. yada saçını bir kahve tonu yaptırıp (koyu kahve tonu) aralarına açık renkler at (2-3 ton) ama bence en etkili ve yakışıcak olan kahve kızıl renk. auburn sıcak kızıl rengi. çok güzel koyu auburn yaptır. önerileri koyuyorum http://www.latesthaircolorideas.com/wp-content/uploads/2011/08/auburn_2Dhair_2Dcolor_2D1.jpg için Google Görsel Sonuçları

http://209.225.27.231/cem/images/products/3d/nice_n_easy-perfect_10-dark_auburn-3d.png için Google Görsel Sonuçları

http://img200.imageshack.us/img200/941/w1001.jpg için Google Görsel Sonuçları

Eklediğiniz fotodaki renkler beyaz tene uygun. Esmerleri çok boğuk gösterir.
Esmerlere kahve değil siyah saç yakışıyor bence.
Esmerliğini açıyor.

$0000.jpg $günels.jpg $melikeipekyalova111.jpg $283952_194758320582641_171137222944751_530098_892331_n.jpg $308025_217223205002819_171137222944751_601092_206458623_n.jpg $376052_278038002254672_171137222944751_773601_239465590_n.jpg $314522_250060881719051_171137222944751_702688_918183524_n.jpg
ben esmerlere bu tarz saç renklerini yakıştırıyorum.
karamel ve tonları.
ten rengine göre tonunu ayarlarsın.
yada krepe balyaj yaptır saçlarının 2 3 ton açığında.
o da şöyle :
$vanessa-hudgens-pirates-2011.jpg $Vanessa-Hudgens.jpg $4737_vanessa_hudgens_08.jpg

selam kızlar.bende esmerim tenim çok güneşte kaldıgımda melez gibi olur hatta ama çok memnunum esmerlerin hastasıyım ;) eşimde aynı şekilde bana hasta :) ben ateş kırmızısına boyadm yıkılıyodu inanın.şimdi de açık karamele döndüm yüzümü acayip ortaya çıkardı etraf tarafından çok beğeni topladım.demem o ki açık karamel,çikolata kahve,kestane ama tonlarını iyi seçmek gerek tabi ve de kırmızının tonlrından öneririm.şeker pembesi bile çok yakısıyor esmere çok çılgınca oluyor.yakın zamanda denicem sanırım :)

Back