Saç Rengi ve Saç Boyama esmerim ama kızıl saçlıyım diyenler

ceeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
33
0
86
İstanbul
arkadaşlar ben esmerim.ama çok koyu esmer değilim.hepsi grubundaki yasemin kadar esmerim.kızıl saçın bana beyaz tenlilere yakıştığından çık daha iyi yakıştığını düşünüyorum.benim gibi düşünen esmer kızıllar varsa yazsınlar:CüvCüv:

dmkki bu düşüncede olan baska kimse yok senden başka:roflol:

kızıldan kızıla değişir bence.şarap kızılı vs esmere yakışır tabii.ama gidip bi irlanda kızılı yaparsa tuhaf olur.

ben beyaz sayılırım,kızıl/kahve arası saçım. ama kızılı daha çok bembeyaz tenli, renkli gözlü kadınlara yakıştırıyorum.(marcia cross, nicole kidman, kirsten dunst) esmerlerde kahvenin koyu tonları daha hoş olur bence. a.s.

canım ben senden daha esmerım...........ama yıllardır kızılım......bence esmere kızıl super oluyor.....favorım sarap kızılı...ınan benden sonra cevremdekı esmerlerın cogu kızıla dondu...acıkcası kendıme cok yakıstırıyorum ve herkes oyle dıyor.........sengözlerimebaksanaba.s.

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar ama ben böyle düşünüyorum kızıl saç ve esmer ten doğa harikası bence tabi çingene esmerliğinden bahsetmiyorum öpüldünüz

bende esmerim ve yıllardır saçıma kızıla boymak istedim bi türlü cesaret edemedim. şimdi saçlarımı istediğim boya getireyim güzel bi model kestirip kızıla boyayacağım kimse tutamaz artık beni isterse yakışmasın. içimde kalmasın hiç değilse. peki bu kızıl rengin çok çabuk aktığını duydum bunu nasıl en aza indiririz biliyomusunuz.

canım ben ayda bir boyuyorum renk canlı dursun diye.kızıl saçlar için özel şampuan saç kermi kullanıyorum çok fazla güneşte kalmam gerektiğinde şapka falan takıyorum arada yağlarla bakım yapıyorum ama ne yaparsan yap azda olsa akar yani canım ama kesinlikle dene bir yapan bir dha vazgecemez kızıldan

ben de kızılı esmerlere yakıştırmayanlardanım..esmeri daha solgun gösteriyor kızıl bence..

ben de kızılı esmerlere yakıştırmayanlardanım..esmeri daha solgun gösteriyor kızıl bence..

düşüncene saygı duyuyorum canım ama beyaz tenlidede bayrak gibi duruyor hem kırmızı esmer rengidir bunu büyükler hep derdi hadi sarı beyaz tenlinin rengi ama kırmızı çok esmer olmamak şartıyla esmer rengidir canım esmeri daha seksi gösterir örnek hepsi grubu yasemin masallah bomba gibi pembe falan da giyince yakıyor ortalığı mütevazi olamıyacağım üstüne bastıra bastıra söylüyorum esmerlerin rengidir kırmızıııııııııııı sevgiler

ya tabi yakışanıda vardır canım tenin tonlaına göre degişir sana yakışabilir de ..mesela bazı beyaz tenlilere sarı da yakışmaz,,bazılarınada kızıl yakışmaz ben genelden bahsetmiştim..sen kendine yakıştırailirsin canım mesela ben yaprak dökümündeki ferhundenin saç ve ten uyumuna hayranım mesela çok yakışıyo ona...dedigim gibi uyum meselesi bu.a.sa.s.

bu dediğine katılıyorum canım zaten bende kapkara esmerlikten bahsetmiyorum nasıl çok bembeyazda sırıtırsa çok esmerdede sırıtır normal esmerlik yani ama malesef insanlar bir takıntı halinde ona sinir oluyorum ben canım öpüldün hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…