Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben esmerim.ama çok koyu esmer değilim.hepsi grubundaki yasemin kadar esmerim.kızıl saçın bana beyaz tenlilere yakıştığından çık daha iyi yakıştığını düşünüyorum.benim gibi düşünen esmer kızıllar varsa yazsınlar:CüvCüv:
dmkki bu düşüncede olan baska kimse yok senden başka:roflol:
ben de kızılı esmerlere yakıştırmayanlardanım..esmeri daha solgun gösteriyor kızıl bence..
düşüncene saygı duyuyorum canım ama beyaz tenlidede bayrak gibi duruyor hem kırmızı esmer rengidir bunu büyükler hep derdi hadi sarı beyaz tenlinin rengi ama kırmızı çok esmer olmamak şartıyla esmer rengidir canım esmeri daha seksi gösterir örnek hepsi grubu yasemin masallah bomba gibi pembe falan da giyince yakıyor ortalığı mütevazi olamıyacağım üstüne bastıra bastıra söylüyorum esmerlerin rengidir kırmızıııııııııııı sevgiler
ya tabi yakışanıda vardır canım tenin tonlaına göre degişir sana yakışabilir de ..mesela bazı beyaz tenlilere sarı da yakışmaz,,bazılarınada kızıl yakışmaz ben genelden bahsetmiştim..sen kendine yakıştırailirsin canım mesela ben yaprak dökümündeki ferhundenin saç ve ten uyumuna hayranım mesela çok yakışıyo ona...dedigim gibi uyum meselesi bu.a.sa.s.