Kontakt Lens esmere renkli lens ve saç rengi tavsiyesi lazım:)

gunesyamanoglu

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
5
1
Selam kızlar,

Ben koyu kahverengi gözlüyüm esmerim, koyu kahve göz için böyle doğal duran renkli lens markalarından neler önerirsiniz? Hangi markalar hangi renkler hoş olur, mavi mi yeşil mi vs vs
Her öneriye açığım,
Türkiye'ye dönünce bi değişiklik istiyorum gözlerime :)

Kara kaşlı kara gözlüyüm ve saçlarım da koyu kestane, onları da yazın boyamayı düşünüyorum ama karamel çikolata kahve bal köpüğü falan diyolar esmerlere, ama kaşlarım işi bozar gibi geliyor onlar da siyaha yakın çünkü bilemedim.. Ne yapsak bana, Saç ve göz kombinasyonu önerilerinizi de alabilirim :) Sevgiler,

Hoşçakalın

Telefonun androidse perfect365 diye bi program var google play storeda onu indirip fotonu çekip saç ve göz rengini değiştirip yakışıyor mu diye bakabilirsin cnm :) bencede esmerlere yeşil yada ela tonları yakışıyor göz rengi olarak saç rengide çikolata kahve olabilir kaşınıda boyayabilirsin aynı renkle çok belli olmaz. Ben bi ara yeşil lens kullanıyordum benimde saçım kahve cilt rengim buğday tenliyim yeşil gayet hoş duruyordu bence :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar,

Ben koyu kahverengi gözlüyüm esmerim, koyu kahve göz için böyle doğal duran renkli lens markalarından neler önerirsiniz? Hangi markalar hangi renkler hoş olur, mavi mi yeşil mi vs vs
Her öneriye açığım,
Türkiye'ye dönünce bi değişiklik istiyorum gözlerime :)

Kara kaşlı kara gözlüyüm ve saçlarım da koyu kestane, onları da yazın boyamayı düşünüyorum ama karamel çikolata kahve bal köpüğü falan diyolar esmerlere, ama kaşlarım işi bozar gibi geliyor onlar da siyaha yakın çünkü bilemedim.. Ne yapsak bana, Saç ve göz kombinasyonu önerilerinizi de alabilirim :) Sevgiler,

Hoşçakalın

Merhaba tatlim
Bende esmerim uzun yillardir da lens kullaniyorum( seffaf numarali) bi ara farkli renkleri denemeye bende heveslendim ama hicbirini kendime yakistiramadim, bi de su herkesin ay lens mi taktin ay soyle olmus boyle olmus yorumlari da tahammul sinirimi zorladi ki yillardir kullanirim seffaf olunca kimse anlamiyor tabi, renkli olunca herkes yorum yapma geregi hissediyor. Gozlerindeki lens mi hmmm olmamis yakismamis bence kendi rengin daha iyi vs tarzi yorumlardan muhabbet edemiyorsun bile. Ama sac icin kahve tonlari yakisiyor bence esmerlere uclara dogru acik benim saclarim herkes de yakistiriyor. Ama lens isine girme derim. Zira hic kullanmayan icin hem cok zor ve riskli hemde bi suru yorum yapildigi icin kafa utuleyici 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Telefonun androidse perfect365 diye bi program var google play storeda onu indirip fotonu çekip saç ve göz rengini değiştirip yakışıyor mu diye bakabilirsin cnm :) bencede esmerlere yeşil yada ela tonları yakışıyor göz rengi olarak saç rengide çikolata kahve olabilir kaşınıda boyayabilirsin aynı renkle çok belli olmaz. Ben bi ara yeşil lens kullanıyordum benimde saçım kahve cilt rengim buğday tenliyim yeşil gayet hoş duruyordu bence :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim zaman ayırıp da yazdığın için, yeşil fikri bana da sıcak geldi açıkçası ama mavi de başka bi havası olan bi renk gözleri mavi olan birini görünce etkilenmemek elde mi :) Aslında bir aylık hem mavi tonu hem yeşil tonu denemek de olabilir değil mi her renk herkese aynı gitmeyedebilir :/

Merhaba tatlim
Bende esmerim uzun yillardir da lens kullaniyorum( seffaf numarali) bi ara farkli renkleri denemeye bende heveslendim ama hicbirini kendime yakistiramadim, bi de su herkesin ay lens mi taktin ay soyle olmus boyle olmus yorumlari da tahammul sinirimi zorladi ki yillardir kullanirim seffaf olunca kimse anlamiyor tabi, renkli olunca herkes yorum yapma geregi hissediyor. Gozlerindeki lens mi hmmm olmamis yakismamis bence kendi rengin daha iyi vs tarzi yorumlardan muhabbet edemiyorsun bile. Ama sac icin kahve tonlari yakisiyor bence esmerlere uclara dogru acik benim saclarim herkes de yakistiriyor. Ama lens isine girme derim. Zira hic kullanmayan icin hem cok zor ve riskli hemde bi suru yorum yapildigi icin kafa utuleyici 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ama bu kadar kullanan var ya şimdi, bi cesaret geldi bi heveslendim bi değişiklik lazım kendimde :KK43: e biz kadınlar anca fiziksel şekilde saç göz falan dğiştirebiliriz, saçlarım uzun belime geliyor, onları hayatta kestirmem öyle bi değişiklik olamaz! :))) Ben de lense çok heveslendim bir hevestir bakalım
Korkutma gözümü nolur :)))) en çok da takıp çıkarırken nasıl olur diye düşünüyorum ama alışılmıcak bi şey olsa kimse kullanamazdı herkesin bir ilk başlangıcı var :)) Fikrini belirttiğin için teşekkürler bu arada :)

Mavi lensler gozler ela veya gozde biraz yeşil tonu varsa cok guzel dogal duruyor, ablamın yeşil ela esmer olmasına ragmen mavi lensi kimse ayırdedemez ama benim gozlerim cok acık kahve olmasına ragmen hiç yesil ela tonu yok, mavi yapay duruyor :KK43:
Bu yeşil tonlarını tavsiye tavsiye ederim

Saçlarımız aynı renkmiş,ben cok renk denedim, en sonunda karamelde karar kıldım zaten biraz daha değiştirsem herhalde kel kalacaktım :KK37:, ama mesela bazı esmeerlere bakır acaip yakısabiliyor cok sasırtıcı bir sekilde
bir de tek renk değil de ısıltı falan herzaman daha klas duruyor

Nacizane tavsiyelerim budur

Bende esmerim sacim kasim simsiyah sacim biraz daha acikti dogustan ama siyaha boyadim. Esmer diyincede tenim beyaz bu arada :) gri mavi lens aldim yakisti

X