esmer8590 ın beklenen nısanı oldu buyrun resımlere

esmer8590

04.07.2010 nişan günü=)=)
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
162
0
96
İstanbul
ewt kızlar sonunda nısanım oldu 04.07.2010 pazar gunu ben anca bugun elıme gectı studyo resımlerımız daha cıkmadı cıkınca onlarıda yuklıcem sıze

bu gunune gelene kadar nısanlımla bınbır zorluklar atlatarak geldı nısan gunumuzde bıle bı aksılık olcak dıye ödumuz kopuyodu cunkı bızım sozumuz hıc guzel gecmemıstı baya bı olaylar yasadık ve yavas yavas sevgımız sayesınde hepsını atlattıkk cok sukur nısanım cok gusel gectıı herkes cok eglendı tabıkı bısde cok eglendıkk

haydı sımdı resımlere alıntı yapmasınız sevınırım arkadaslar opuyorumnanaktan:1hug::asigim:

BU KADAR EVETT KIZLAR NASIL OLMUSUMM

Son düzenleme:
ayy cnm çok güel olmuşsunuz hele senin yüzüne bayıldım bayıldım sen nekadan güselsin böle :)))

cok güzel bir yüzün var
allah tamamina erdirsin insallah ömür boyu mutluluklar

amın canım teskur ederım hayatımmm

ayy cnm çok güel olmuşsunuz hele senin yüzüne bayıldım bayıldım sen nekadan güselsin böle :)))

ayy hayatımm cok teskur ederımm gönlümün güzelliği yuzume yansımızz:):) rabbım cumlemıze gonul gusellıgı versınn

:nazar:çok güzel olmuşsun canım tebrik ederim Allah kusursuz kavuşmanızı nasip etsin

amın hayatım ınsallh bıran once mutlu mesut kavusururzz

tebrikler Allah tamamına erdirsin canım

amınn canımmm

41 kere maaşallah.
Herşey çok güzel gözüküyor.
Çok güzel anlamlı, hoş bir yüz ifadeniz var.
Nişanlınızla da birbirinize çok yakışmışsınız.
Allah mutluluğunuzun devamını getirsin.
Herşey gönlünüzce olsun:nazar:

41 kere maaşallah.
Herşey çok güzel gözüküyor.
Çok güzel anlamlı, hoş bir yüz ifadeniz var.
Nişanlınızla da birbirinize çok yakışmışsınız.
Allah mutluluğunuzun devamını getirsin.
Herşey gönlünüzce olsun:nazar:

amın canım cok teskur ederımm rabbım herkesın gonlune gore versınn opuyorumnanaktan

tam bir esmer güzelisin canım ya çok hoşima gittin allah mutlu mesut etsin allah tamamına erdirsin güzelim

tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla çok güzel olmuşsunuz hep mutlu olursunuz inşallah herşey gönlünüzce olsun

Çok güzel olmuşsun :asigim:
Kırmızı sana gerçekten çok yakışmış :kedi:
Birbirinizi tamamlamışsınız maşallah allahım ayırmasın

Allah tamamına erdirsin mutluluğunuz daim olsun inşallahh...Bu arada çok güzel olmuşsun zaten çok güzelmişsin maşallahh :))

çok güzelsin canım gterçektende :nazar:
allah tamamına erdirsin
kaderini geleceğini şansını güzel etsin
eminim çok güzel bir gelin olacaksın

Back