Saç Rengi ve Saç Boyama esmer tenliler için saç rengi

sinpalabras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
26
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
yeni üye oldum ve gerçekten o kadar yararlı bir siteki her açıdan... ben de bir soru mu paylaşmak istedim.

esmerim ve saçlarım çok koyu kahve rengi doğal rengi yani
şimdi biraz değişiklik yapmak istiyorum mezun olucam ve farklılık olsun istiyorum
kahve tonları sizce esmer tende nasıl duruyor? ne düşünüyorsunuz bu konuda?
bir de önerebileceğini belirli bir renk varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

bende esmer tenliyim doğal saç rengim koyu kestane ama ben kahve köpüğü, bronz kahve ,patlıcan moru, çikolata kahve , kullandım şuanda bal köpüğü bunları deneyebilirsin

çikolata kahve esmer tene çok güzel gider yada bakır kızıl bakır kahve mükemmel olru bence ama kaşlar siyzhsa kaşları da kırdırmayı unutma

ben 6 yıl kızıl kullandım canım. bugday tenliyim öyle çok esmer değilim. saçlarım normalde kahve. şimdi kendi renginde.
şimdiki aklım olsa o zaman boyatmazdım saçlarımı.. doğallık en güzeli bence. işlem görmemiş saçlar ilerde çoook daha az dökülüyor ve sağlıklı oluyor.
kesimi ile farklılık yaratabilirsin illa değişiklik istiyorsan.
ama illa boyatıcam dersen tavsiyem karamel, bal köpüğü veya benzeri renklerdir, tabi makjayın vs hiç eksik etmiceksin. saç açık oldumu yüz daha çok dikkat çekiyo çünkü.

çok ederim ederim arkadaşlar.

bal köpüğü rengini bende çok düşündüm açıkçası ve çikolata kahvesini ikisi bir arada güzel olabilir gibi.

kızıla yakın renkleri sanki kendime olmazmış gibi düşünüyorum ama çok özeniyorum kızıl saçlara ve evet kaşlarım siyaha yakın renkteler mecbur açtırıcam onları ama tabiki tkrar kendi rengine döndüğünde alacalı bir görüntü oluşur mu kaşlarımda onu da düşünüyorum kızlar:44:

bende buğday tenliyim kaşlarım siyah bu zamana kadar çok saç rengi denedim röfle platin sarı kumral..ama saç rengimi buldum yaklaşık 5 yıldır mavi sayah kullanıyorum..hem her türlü saç modeli süper oluyor fön,maşa çok hoş duruyor..ayrıca köpükle kıvırcık yapıyorum.çok dikkat çekiyor.makyajda çok güzel duruyor simsiyah saça açık renk pudra kırmızı ruj sür çık dışarı..hem saçların yıpranmıyor ..saç rengi açılırken çok yıpranıyor..ayrıca ekonomik olarakda iyi dibi çıkınca belli olmuyor..yani canım mavi siyahı ısrarla tavsiye ederim..

ben de esmerim ben de yeniyim çok sevdim bu başlığı :81: benim saçlarım siyah.seviyorum saçlarımı.esmerlere çok da yakışıyo ama pınar altuğ'un saç renkleri çok güzel.bi cesaertimi toplasam öyle yaptırcam ama daha hiç boyatmadım.bence sende bi google görsellerden bak pınar altuğ'un çikolata kahvesi çok tatlııı

tatlım önerilerin için çook teşekkürler
ama benim saçım zaten koyu renkte ve nasıl desem böyle sanki ciddi duruyormuşum gibi geliyor uzaktan bakan insanlar öyle düşünebilir o yzden ben biraz kendi görüntümü yumuşatmak istiyorum

ay evet baktım çok hoşmuş yaa bende penelope cruzun saç rengini çok beğendim canım sende bir bak istersen derdimize ortak olalım.
bende hiç boyatmadım işte bi' değişiklik olsun diyorum umarım fiyasko olmaz.:18:
siyaha yakın bir renk olduğu için şuanda normal saç rengim açıcı kullanır değil mi kuaför?

bence de karamel ve çikolata kahve =)ben de esmerim bal sarısını deniycem =)sinem kobalın saçlarını çok beğeniorum ama o esmer deil bana yakışmaz onun kadr heralde :)

Kızlar bende önce loreal creme gloss kahve tonunu kullandım.Ne beyaz kapattı ne renk verdi. Sadece parlaklık.Geçen Palette Deluxe serisinin kahve tonlarından kullandım süperr. Bende esmerim ve bronz kahve kullandım çok beğendim. Hatta ikinci boyamada tam rengi oturur diye düşünüyorum.

kızlar benden de bi öneri. tarçınımsı kahve renklerine boyayın. yada küllü koyu kumral. yüz renkleriniz daha açık duryor. yeşil bir lensle yadayeşil pembe tonları makyajla mükemmel oluyorsunuz. deneyenler var =)

bende esmerim yaklaşık 3 senedir karamel kullanıyorum gayet güzel oluyor tabi biraz kaşlarlada oynamak lazım ama artık bende farklı bişeyler istiyorum koyu kumral üzerine balyaj düşünüyorum ama balyaj rengine karar veremedim..

ben de buğdayım karamel zemin üstüne bal köpüğü balyajım var

cnım esmersen saçını kesinlikle kahveye boyatma derim. saç olarak ayrıca güzel olur o ayrı ama kahve saç herzaman ten rengini oldugundan daha koyu gösterir. ben tam bir küllü tonların hastasıyım. koleston küllü açık sarı al boya sanırım 11 numaraydı. boyadıktan 1-2 gün sonra memnun kalıcaksın,istersen aralarada atabilirsin. ama kahve tonlarından kaç. ya elleme saçını bırak doğal kalsın, yada başka renkler tercih et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…