• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esmer tenli olup lazer epilasyon yaptıran arkadaşlar yardım

pin_eses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
257
141
103
Bolu
Merhaba arkadaşlar tüm vücut lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. Bursa da 2 yere gittim, görüşmek için. Ikisi de senin tenin bronz tüylerin ince yanarsın dediler. :mad: Şu an çağla şikel gibi ten rengim. Bu tende olup lazer epilasyon yaptırıp olumlu sonuç alanlar var mı? Bir de hangi cihazın kullanıldığını da yazarsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar tüm vücut lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. Bursa da 2 yere gittim, görüşmek için. Ikisi de senin tenin bronz tüylerin ince yanarsın dediler. :mad: Şu an çağla şikel gibi ten rengim. Bu tende olup lazer epilasyon yaptırıp olumlu sonuç alanlar var mı? Bir de hangi cihazın kullanıldığını da yazarsanız sevinirim.

Esmer olmak beyaz olmak ten rengi önemli degil kılın rengi de önemli degil önemli olan kıl kökünün rengi lazer in deri altinda görecegi kıl kökünü görebilecegi pigmentasyona sahip olmak insanlar bunu anlamadilar lazer yapan yerlerde dogruyu soylemiyorlar bunlari soylemiyorlar ve sonuc zarar verici oluyor

Back