Lazer Epilasyon Esmer ten yüz favori tüyleri için lazer uygulaması yaptıranlar

nobodywho

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
49
7
98
İstanbul
Esmer olup da,yüzüne lazer yaptıranlar içinde diode ve ndyag deneyenler var mı? ben diode lazer yaptırmak istedim ancak ilgili merkezdeki hekim ve güzellik uzmanı,yüzümdeki tüyler ince olduğu için başarı şansının çok yüksek olmadığını iğneli epilasyonun kesin çözüm olacağını söylediler.Yani bu tüylerde diode lazerle azalma yaşayabileceğiniz gibi artma da olabilir dediler ve ben çok demoralize oldum.İğneli epilasyona başladım ancak o da çok zaman isteyen bir yöntem olduğu için yine lazerli bir çözüm arıyorum.

Eğer esmer tenli olan ve ndyag ile yüz epilasyonu yaptıran birileri varsa lütfen süreç,işleyiş ve tecrübelerini benimle paylaşsınlar.Şimdiden teşekkür ederim.

aynen canım görmüyormuş.ben de başlamak üzereyim çok araştırdım çok yerle görüştüm favorilerim çok onlar sorun olmaz dedi erkek gibi nerdeyse ama.yanaklarıma dogru da aldırmak istedim onları görmeyebilir dediler.jilet felan sürüyolar riske gerek yok derim görmez diyorsa

sen nerde başlayacaksın acaba.bir de nd yag la mı? benim çok değil ama yine de dikkat çekiyor.ben yıllardır aldırıyordum zaten.Şimdi de artık kökten kurtulmak istiyorum.bir de diode ve alexandrate lazer çoğaltabilir dediler ama nd yag için bilmyiorum.İğneli çok uzun sürecek gibi bir kaç kez gittim ama nd yag ile mümkünse onunla denemek istiyorum.sana özelden mesaj atmayı denedim ama olmadı.bana buradan ya da özelden daha detaylı yazabilir misin? nd ya g mı kullanıyorsun,hangi ildesin ve başladın mı sonuç nasıl?ben de ona göre nd yag denemek istiyorum. şimdi nd yag uygulayan bir merkeze mail attım,durumu anlattım bakalım ne cevap verecekler.

esmer olan ve yüzüne lazer yaptıran birileri hiç mi yok yaa..Lütfen varsa yazsınlar sonuçları buraya,bize yardımcı olsunlar.Nd yag lazerle bu iş hallolabilir mi?

ayy ne kadar zor bir konuymuş bu yaaa benim hormonal hiçbir sorunum yok,hatta vücudumda öyle belirgin ve/veya fazla olan kıl olayı bile yok. yüzümdekilerde(favori bölgesi) sadece biraz alan olarak genişti ilk başta hoşuma gitmiyordu,sürekli aldırmaya başladım ama çok da fazla kalınlaşmadı yani bugün uzatsam,tam olarak uzadıklarında yine yumuşaklar yani belki kendi ilk hallerine göre nispeten daha kalındırlar,sürekli aldırdığım için. ama ben sonuçta bu tüyleri istemiyorum yanakta yaaa...makyajda falan pek şık bulmuyroum yani,başkalarında gördüğümde de hoşlanmıyorum. ama işte açık tenli olsak hiç sorun yok..esmer olunca cihazlarda sorun oluyor,görmüyorlarmış..aslında mesele görmemelerinde de değil,şu çoğaltabilme riski beni korkutuyor..ama sanırım ben de nd yag denicem..bir merkeze danıştım tüy yapınızı görmemiz gerek dediler,yanaklarda başarılı olmuyor ama favoride olunabiliyor dediler..biraz heveslendim..

bi kaç merkezle görüştükten sonra kararını vermen iyi olacaktır canım... ama muhtemelen sana diod lazer(ince ayva tüyleriı de görebilen son teknoloji deniliyor) önerebilirler başka bir sayfada söylemişler yani onu da bir araştır derim ben yaklaşık bir 5 yerle görüştüm sonra kararımı verdim :44::44:

ben esmer tenli biriyim ve yüzümdeki kıllar ince iğneli epilasyon uzun süren bir işlem olduğu için nd-yak lazer yaptırıyorum hiç bir zaman yüzümde kabuklanma ve yanma olmadı yüzümde iki ay kılsız geziyorum kıllar seyreldi çok memmunum her kese tavsiye ederim.nd-yak lazer daha kıl köküne derin atış yaptığı için en uygun sistem

çok teşekkür ederim yorumunuza..ben diode yaptırmaya gittiğimde zaten diod ile başarılı olunamayacağı söylenmişti..

şimdi sizin de uygulmaanızdan aldığım cesaretle nd yag deneyeceğim..bakalım gelişmeleri yazarım..

peki ,siz ne kadar süredir nd yag yaptırıyorsunuz?(2 ay rahat,kılsız oluyorum demişsiniz)
çoğalmadığını anlıyorum(ki bu çok sevindirici,ben bundan da çok korkuyordum çünkü)
azalma oranı nasıl acaba?

sakıncası yoksa bir kaç birşey daha soracağım;

1-hangi kenttesiniz ve hangi merkeze yaptırıyorsunuz..
(ben ank dayım ve gerekirse istanbulda da yaptırabilirim çünkü sıkça gidiyorum)

2-ne kadar zamandır yaptırıyorsunuz(yani hangi sıklıkta değil,ilk nezaman başladınız)?
3-azalma ve/veya incelme oldu mu?

şimdiden vereceğiniz yanıtlar için teşekkür ederim...

sevgi ve saygıalrımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…