Saç Rengi ve Saç Boyama Esmer ten için ???

Ceroos

Böcek *.*
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
192
0
96
İzmir
Tenim esmer yazda geliyor kararıcam iyice hele yazın tam çikolota renginde kaydirigubbakcemile3 Saçlarımda kıvırcık :) Bugüne kadar hep koyu renk kullandım bi ara koyu kızıldı saçlarım sonra koyu kahverengi yaptım ama altlardan siyahlar geldikçe kötü görünüyorlar siyaha boyatıp doğal saçımamı dönsem yoksa açık renklermi denesem birazda cesaret edemiyorum açık renklere ne yapsam ?

Son düzenleme:
ben de siyaha boyatıp kendi rengime dönmek istiyorum :hulya: fakat bunu yapmadan önce icimde kalan son rengi bakırı denicem :))) kendi saç renginize dönmeniz mantıklı eger boyamaktan benim gibi bıktıysanız fakat ben esmer tenlilere karamelide cok yakıstıyorum :1closedeyes:

aynı sorun bendede var ben suan çikalata kahve kullanıyorum esmerim ve yaz gelince iyice kararacam bakır kullanmayı düşünüyorum ama benimde içimde kalmasın diye kimseyi takma ben onun bunun sözüne baktım hiç bişe olmadı :))) saçlarım ç,kolata kahve ama aktı alacalı bulacaı berbat yani ama sana birşey önerebilrim eğer karamel boyayacaksan ki esmere gercekten yakışıyor ayrıca saçların acık rengi kaldıracaksa cünkü tutmazsa berbat oluyor kahve köpüğüne boyat palette bi tane oksidanda ekstradan al ama saçta 45 dk felan beklet onun cok cok koyusu oluyor karameltonlarında bir renge dönüyor ve süper oluyor benim yakın bi arkadasım esmer onu kullanıyor tabi ben yapamıyorum sen yap yan yanayıs sürekliopuyorumnanaktan

Bir kere oksidan alıp boyadım ama saçlarım okadar koyuki bir türlü istediğim sonucu elde edemiyorum oyüzden kuaföre gidip yaptırmayı düşünüyorum.birde yazın denize girip çıkınca boyalı saçlar gerçekten kötü oluyor ölü gibi bakımsız duruyorlar bunun için bir öneriniz var mı? bal köpüğü demek istedin heralde evet o renkte çok hoşmuş gerçekten aslında o olabilir :)

Canım aynı kaderi paylaşıyoruz :)) bende esmerim saçım aynı senin gibi kısa kıvırcık ve koyu kahve.. dediğin gibi hem yaz geliyo hem mezuniyet ikisi bi arada saç telaşına düştüm şimdi iyice kararcam bronz tenime yakışan saş rengi arıyorum ama napıcagımı bilmiyorum.Şu tv reklamlardında çıkan Defne joy foster varya onun saç rengine bayıldım tam benimki gibi saçı da hadi bi destekle bulalım şu rengi de boyayalım saçımızı güzelleşelim bayanssulusmile Kuaföre gitmeden nasıl yapabilirz bu işi ?? küllü sarıya boyayıp açsak mı yoksa elifin dediği gibi 2 oksidanla kahve köpüğüne mi boyasak ??? CADIARZU

oksidanla boyamayada korkuyorum saçlarımı yakarım felan diye :) grçi kuaförlerinde yapmadıkları iş değil ama..Kahve köpüğü gerçekten çok güzel ya yakışırda bence. tabi çok açık yapmayalım tenimiz bronz saçımız çok açık bir renk olursa kötü durur gibi geliyor bana.Aslında bir yardm eden olsa bir oksidanla olacak iş değilki bizimki birkere sürüp 40 dk bekledim biraz açlda ama yine koyu yine koyu :sinifsinif: 2oksidan lazm istediğimiz sonuca ulaşmak için.

Bu renk çok hoşuma gitti buda kahve köpüğü sanırsam.Bize yakışırmı bilmiyorum ama bilmiyorumkismile

Ben bu rengi 2 yıl önce kullanmıştım çok yakıştırmıştı çevremdekiler. bende esmerim sırıtmıyor öyle. hem kaşlarım bile siyah olmasına rağmenbayanssulusmile

Peki bu renge nasıl ulaşabiliriz yardımcı olurmusunuz :) bnim saçlarımkoyu diplerden siyahlarda geliyor suan koyu kızılımsı kahverengi gibi bir rengi var.

Peki bu renge nasıl ulaşabiliriz yardımcı olurmusunuz :) bnim saçlarımkoyu diplerden siyahlarda geliyor suan koyu kızılımsı kahverengi gibi bir rengi var.

Ben bu saç rengini kuaförde yaptırmıştım evde tutrmak zor olabilir heleki saçında boya varsaa.s.

bnce kahve tonlarında bişeyler dene örneğin kahve tonlarına zencilere çoook yakışıyo ör: beyonce , jessica alba yni snde yazın dha da bronzlarşcaksn kahve yakısır ama sarı asla yapma derim.

slm ben de esmer ve yazin iyice kararanlardanim. saclarimi uzunca bir sure kizildan sonra kendi rengine boyadim. ama bu renk de baydi artik. bu jessica albanin sac rengi cok hos ama kaslarini da boyatmis benim kaslarim cok koyu siyah ve kaslarimi boyatmak istemiyorum yine de guzel dururmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…