Pudra, Fondöten, Kapatıcılar esmer ten için beyaz gösterecek pudra kapatıcı yada fondoten (terletmeyen)

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
arkadaşlar buğday tenliyim beyaza yakın bi açık ton istiyorum yüzümde makyaj için ne önerirsiniz ne kullanmalıyım
ayrıca kalıcı olması önemli çünkü çok terliyorum yüzüm çok terliyo

arkadaşlar buğday tenliyim beyaza yakın bi açık ton istiyorum yüzümde makyaj için ne önerirsiniz ne kullanmalıyım
ayrıca kalıcı olması önemli çünkü çok terliyorum yüzüm çok terliyo

aynen bende buğday tenlyim önerilerinizi merak ediyorum beyaz gösterecek & kalıcı olacak bir ürün var mıdır ki :26::26::26::26:

yardımcı olacak varmı arkadaşlar yaz gelince ne yapacağımı şaşırıyorum hem yüzüm terliyo hem sivilceye yatkın cilt hem ne sürsem akıyo pudra bile kalmıyo güneş kremi bile.
aslında çok fonksiyonlu bişey olsa yüzüne sürüp çıkacan gün boyu yüzünde duracak akmayacak terlemen akmasına mani olmayacak eve dönene kadar yüzüde kalacak aynı zamanda güneşten koruyacak ve beyaz gösterecek tam olarak istediğim bu aslında yardımcı olacak varsa yazssın lütfen bi sürü şey kullanmak istemiyorum açıkçası

Az once birine daha tavsiye ettim sana da edebilirim canim :) ben cok terleyen bir insanim. Yuzumde yapay durmayan cildimle butunlesen bir fondoten ariyorum 2 yildir ve sonunda buldum denemedigim marka kalmadi loreal lencome maybelline falan fişman hepsini denedim. 2 ay once flormar reburn serisinin serum fondotenini aldim ve cok memnunum. Renk secenegi fazla yok ben beyaz tenliyim en acik rengini aldim cuk diye oturdu koyu duruyor sisede ama yuze surunce sisede durdugu gibi durmuyor. Akmiyor hafif yapili ama kapaticiligi ortadan yuksege. Terletmiuor guzel yani basta tereddut ettim ama iyi ki almisim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaliciligina gelince ürün ne vaad ediyor bilmiyorum ama ben pudrayla sabitledigimde 9 saat kaliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…