Saç Rengi ve Saç Boyama Esmer olanlar! Boyadığınız kendinize yakışan saç renkleri hangileri yazar mısınız?

simalev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
30
0
96
İstanbul
Ben esmerim saçım siyah. Daha önce saçlarımı kızıla ve kestaneye boyadım bana yakışmadı. Doğal saçıma kahve gölge attırdım, köför rengini hiç hoş yapamadı 2 günde aktı soluk sarıya döndü. Evde kahve tonlarını boyadım saçım siyah olduğu için ton tutmadı, koyu kaldı. Yıllardır aynı renk saçlayım ve değişmek istiyorum. Esmerseniz hangi saç renklerinin size yakıştığını bilmek istiyorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Çikolata kahvesi ya da fındık kahvesi yapabilirsiniz bence.Yalnız bunlar da hafif kızıllık barındırıyor.

canım açtırıp loreal 6.0 vursaydın miss gibi ten rengine uyan doğal kahve olurdu ben yaptım çoooooooook memnunum ama çok istersen loreal çok çok açık sarı kullan kahve saçını 2ton açar güzel olur .resimlerim burda bakabilirsin.

Eklentiler

• $Görüntü064.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 1.893
  • $light-brown-600.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 442
  • $Görüntü117.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 834
Son düzenleme:
yaaaa tam candamarıma bastın.bende esmerım sıyah saclı sıyah kaslı falan.
daha once cıkolöata kahveye boyadım en sonda sıcak cıkolataya boyadım ıkısıde cok yakıstı ama ben degısıklık yapmak ıstıyorum artık.
esmere koyu karamelde yakısır dıyolar ama hıç yapmadım aslında ıstıyorum.

Kızıl tonlarını barından bir renk istemiyorum sıcak çikolata rengini düşünebilirim. Aslında biraz açık renk olsun istiyorum ama cesaretimde yok açıkası esmer olmasam daha rahat olurdum bu konuda. Bazen net te istediğim açık renklere rast geliyorum ama malesefki renk hakkında hiç bir bilgi olmuyor. Adriana limanın bir saçı var rengi çok tatlı onu biraz araştırdım küllü kahve diyor gerçekten doğrumu bilmiyorum kuaföre gitmek istiyorum ama 2kez gittim ikisindede hayal kırıklığına uğradım. İstediğim gibi olmadı o yüzdende korkuyorum biraz açık renk denemeye. Tabi kasteddiğim çok açık renk değil, doğal duran açıklık. Bende böyle deneyenlerden bilgi alıyorum işte belki bir fikir oluşur kafamda diye. ayrıca kendim boyadığım zamanlar hep istediğim rengi alırdım ve saçım hep koyu oluyordu demek ki istediğim rengin daha açık tonlarını almam gerekiyordu ki, renk belli olsun. Verdiğiniz bilgi için hepinize tekrar Teşekkürler :-D

Son düzenleme:

vav renk guzelmış
bıde esmere kumralda yakışıyor bence cok acık olmamak sartıyla
bana kumrala boya dıyolar hep ama bnde bıolemıyorum
aslında bu renklerde guzel hele ılk olan ama sarılık var galıba esmerlere yakışırmı bılmıyorum
bıde esmerlere koydugun resım yakısır oda esmer yakışmış mesela
eger kızıllık ıstemıyosan sıcak cıkolata yapma cunku onda kızıl yansımalar var
Eki Görüntüle 308124

Ayni problemi bende yasiyorum ve artik degistirmek istiyorum ama kuaforlerede guvenemiyorum hep yapariz diyorlar yapmiyorlar

Esmer kişiye kumral saç çok riskli o ama risk almak istiyorsanız koyu kumral deneyin bence çok açık biz esmerlere gitmez.

eğer tenin cok fazla koyu değilse altın sarısını öneririm sana ben buğday tenliyim 1 yıldır altın sarısı kullanıyorum esmere sarı gitmez vs vs diyenler cok oluyo ama emın ol tam tersi esmere sarılar cok daha güzel oturuyo ve teni oldugundan daha açık gösteriyo en azından benim öyle oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…