• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Esmer koyu tenli olupta saçları açık renk olan varmı...foto ekleyebilir mi?

gamzeze

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
57
0
296
Balıkesir
mrb arkadaşlar.ben doğuştan esmer ama hani kırmızı esmer tenli birde sarı esmer tenliler vardır ya ben sarı esmer tenliyim.yani siz anlamışsınızdır dediğimi.hep koyu renk ve kızıl saç kullandım ama açık tonlarda saç rengi istiorum.yani sarıya bakan,açık kumral ya da karamel tonlarında bi renk istiorum ama herkes yakışmaz sen esmersin diyor.aranızda esmer olupta açık renk kullanan varmı.ve de foto eklemeniz mümkünmü.çok sıkıldım koyu saçtan artık.biz esmerlern kaderemi sabit koyu renkler hep.yardımı bekliorum..

mrb arkadaşlar.ben doğuştan esmer ama hani kırmızı esmer tenli birde sarı esmer tenliler vardır ya ben sarı esmer tenliyim.yani siz anlamışsınızdır dediğimi.hep koyu renk ve kızıl saç kullandım ama açık tonlarda saç rengi istiorum.yani sarıya bakan,açık kumral ya da karamel tonlarında bi renk istiorum ama herkes yakışmaz sen esmersin diyor.aranızda esmer olupta açık renk kullanan varmı.ve de foto eklemeniz mümkünmü.çok sıkıldım koyu saçtan artık.biz esmerlern kaderemi sabit koyu renkler hep.yardımı bekliorum..

ya canım ben senın dedıgın gıbı esmer degılım yanı bronz tenlıyım ve butun renklerı denedım acık renkler tenımı daaha cok actı bılmıyorum senın ten rengını nasıl bır esmerlıgın var mesela kahverengı gıbımı ten rengin ?mesela ben bu renk yaptırdım daa acık yaptırdım ama dedıgım gıbı ten rengın onemlı Eki Görüntüle 47780 kaydirigubbakcemile5

ben esmerlere sarı rengi yakıştırıyorum valla... mesela demet akalın da esmer ama sarışınlık çok yakışıyo..

bence siyah saçla çokk güzelsin cnm ..ama eğer illa açık renk diyorsan ben esmerlere platini de yakıştırıyorum ama asla altın ,parlak ,canlı sarı değil..platin..hatta platin krepe röfle

bence siyah saçla çokk güzelsin cnm ..ama eğer illa açık renk diyorsan ben esmerlere platini de yakıştırıyorum ama asla altın ,parlak ,canlı sarı değil..platin..hatta platin krepe röfle

peki bana gider mi?güzel mi olur çirkinmi.romanlara mı benzerim yoksabilmiyorumkismile

cok tatlı yuz hatların var bence kaldırırsın acık rengı ama seyy cok acık renklerden baslama acık karamel yaptır once sonra balyaj la felan daha acık yaptır :) bırazcık esmersın ama olsun olur bence hanı hepsıde eren varya onun sac renklerıne bak onunkıler guzel:) opuyorum canım

canım albümüne baktım. çok güzel bi kızsın. siyah saç muhteşem durmuş. ama kızılı yakıştıramadım..

çağla şikelin saç rengi çok hoş olur sana bence. yada beyonce un saç rengi gibi... ille sarı istiyosan platine yakın bi sarıda hoş olur.. ama bence siyah saç sende çok kaliteli ve havalı duruyo tatlım. photoshop programıyla saçının rengini değştirip en çok hangisi yakışıyo görebilirsin aslında...

Ben de esmerim...Zamanın da sana yolladığım renklere boyattım...Çok yakıştı...Ama saçım yıprandı:sinifsinif:

Ben de esmerim...Zamanın da sana yolladığım renklere boyattım...Çok yakıştı...Ama saçım yıprandı:sinifsinif:

yolladığın iki renkte çok güzelmiş.o tonlarda yapmak istiorum işte bende.belki açık renk yüzümü biraz daha açar die düşünüorum yinede bilmiorum çünkü kızıla boyattığımda bi çok kişi yüzünü beyazlatmış dedi.

$janetjackson.jpg Bence koyu tenli olmasına rağmen çok yakışmış.

Canım çok yakışır sana...Ama bakımı zor ya..Ben bakamadım...Akıyor da...Hoş benimki akınca daha da güzelleşmişti..Bu renkleri kullanması dertli..Çok bakımı seviyorsan yap derim...Yüz hatların güzel...

Bu arada demeden geçemeyeceğim...Saçını açtıracaksan iyi bir kuaföre git..Bitkisel akıtıcılarla saçındaki boyaları akıtıyorlar yıpratmdan...Kendi rengin çıkıyor..Onun üzerine boya yapıyorlar..bu renklerde saçın yıpranırsa kötü duruyor...Tiftik Tiftik gözüküyor...

Back