• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esmer ellere hangi renkler?

oLe_oLe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
96
0
36
Kütahya
Kızlar benim ellerim esmere yakın.Hangi renk ojeler yakışır? Bugüne kadar siyah,lacivert gibi koyu renkler sürdüm.En çok onları yakıştırdım ama tavsiyelerinizi bekliyorum.Değişim istiyorum artık...

Son düzenleme:
ben de oldukça esmerim ellerim kendiliğinden frenchli gibi duruyor. kim yapıyor manikürü diye sorarlar :1: ama oje hiç yakıştıramıyorum bordo sürmüştüm bi kaç kere. beyaz-gri asla süremem bunun dışındaki tonlar nasıl olur ben de merak ediyorum.

Evet bende açık renkleri yakıştıramıyorum. :/ Hele hele beyaz çok sırıtıyor :1: En iyisi tırnaklarımıza bakım yapıp ojesiz bırakıcaz. :21:

sarı denemiştim bi ara kendimi uzaylı gibi hissetmiştim :51::1:

bence elinin ne kadar esmer olduguna bakmalıki bi foto yüklesene :)) bende esmer tenli biriyim her oje yakışıyo hemen hemen heleki sarıı

Eklentiler

• $4488.JPG
    $4488.JPG
    138,2 KB · Görüntüleme: 1.753
Son düzenleme:
Bende esmerim her renk sürüyorum yakışıyor bilmem belki kireç beyazı sırıtır ama çoğu rengi kullanırım.
Bugünki ojelerim :69::69:
$IMAG0176.jpg

Yelizcem senin ellerine ne kadar yakışmış sarı oje :52: bayıldımm. Benim parmaklarım kısa sanırım o yüzden yakıştırmıyorum.Seninkiler pek güzel maşallah.

kendimi_7_m senin teninle benziyor ellerimiz.Neredeyse aynı esmerlikte.Dediğin gibi beyaz sırıtıyor,ama siyah,lacivert yakıştırıyorum ben.Gerçi bugün heves ettim yeşiller,griler aldım ama bakalım sürecek miyim :1:

Yelizcem senin ellerine ne kadar yakışmış sarı oje :52: bayıldımm. Benim parmaklarım kısa sanırım o yüzden yakıştırmıyorum.Seninkiler pek güzel maşallah.

kendimi_7_m senin teninle benziyor ellerimiz.Neredeyse aynı esmerlikte.Dediğin gibi beyaz sırıtıyor,ama siyah,lacivert yakıştırıyorum ben.Gerçi bugün heves ettim yeşiller,griler aldım ama bakalım sürecek miyim :1:

teşekkür ederim canım ama inan sanada yakışır çünkü dedigim gibi bende baya esmerim.ama sana şunu söyliyeyim bende eskiden hiç ama hiç yakıştıramazdım her rengi kendime ne zamanki burda takılmaya başladım ve tam bir oje canavarına dönüştüm o zaman oje sayımı çogalttıkça çogalttım ve hepsinide severek yakıştırarak kısa uzun tırnak hiç farketmez sürmeye başladım :))) ojesiz çıkmam abi adında birde topigim var burda ordanda bakabilirsin ve inan buralarda takılıp o cıvıl cıvıl ojelere bakmak çok işine yarıyacak.

teşekkür ederim canım ama inan sanada yakışır çünkü dedigim gibi bende baya esmerim.ama sana şunu söyliyeyim bende eskiden hiç ama hiç yakıştıramazdım her rengi kendime ne zamanki burda takılmaya başladım ve tam bir oje canavarına dönüştüm o zaman oje sayımı çogalttıkça çogalttım ve hepsinide severek yakıştırarak kısa uzun tırnak hiç farketmez sürmeye başladım :))) ojesiz çıkmam abi adında birde topigim var burda ordanda bakabilirsin ve inan buralarda takılıp o cıvıl cıvıl ojelere bakmak çok işine yarıyacak.
:52::52: Tamam canım hemen geliyorumm.Teşekkürler.:71:

Kesinlikle açık tonlar ama pastel olacak! Bordo -beyaz -sarı -bebek mavisi -mor -kırmızının açık tonları -bebek pembesi kesinlikle sürmemen gerekenler..Örneğin uçuk pembe ve ten tonlarının açıkları yani seni aydınlatan tonlar..Açık kırmızı süren esmer bayanları görüyorum hiç hoş değil...:30:İşte senin sürebileceğin tonlar en sondaki hariç hepsi bak unutmuşum açık şeftalide yakışır ve bir de benim gibi buğday tenli olanlara şeftali her şey mikemmel oluyor..Buğday ten en hoş ten rengi bençe...

di-PINN.jpg

di-B23T.jpg

Son düzenleme:
Kesinlikle açık tonlar ama pastel olacak! Bordo -beyaz -sarı -bebek mavisi -mor -kırmızının açık tonları -bebek pembesi kesinlikle sürmemen gerekenler..Örneğin uçuk pembe ve ten tonlarının açıkları yani seni aydınlatan tonlar..Açık kırmızı süren esmer bayanları görüyorum hiç hoş değil...:30:İşte senin sürebileceğin tonlar en sondaki hariç hepsi bak unutmuşum açık şeftalide yakışır ve bir de benim gibi buğday tenli olanlara şeftali her şey mikemmel oluyor..Buğday ten en hoş ten rengi bençe...

di-PINN.jpg

di-B23T.jpg

Evet haklısın açık kırmızılar,morlar yakışmıyor.Şeftali dediğin cecile olan mı? Gerçekten rengi harika.Golden rose 201 de çok güzelmiş..Teşekkür ederimm:54:

Back