Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sarı denemiştim bi ara kendimi uzaylı gibi hissetmiştim
Yelizcem senin ellerine ne kadar yakışmış sarı oje bayıldımm. Benim parmaklarım kısa sanırım o yüzden yakıştırmıyorum.Seninkiler pek güzel maşallah.
kendimi_7_m senin teninle benziyor ellerimiz.Neredeyse aynı esmerlikte.Dediğin gibi beyaz sırıtıyor,ama siyah,lacivert yakıştırıyorum ben.Gerçi bugün heves ettim yeşiller,griler aldım ama bakalım sürecek miyim
Tamam canım hemen geliyorumm.Teşekkürler.teşekkür ederim canım ama inan sanada yakışır çünkü dedigim gibi bende baya esmerim.ama sana şunu söyliyeyim bende eskiden hiç ama hiç yakıştıramazdım her rengi kendime ne zamanki burda takılmaya başladım ve tam bir oje canavarına dönüştüm o zaman oje sayımı çogalttıkça çogalttım ve hepsinide severek yakıştırarak kısa uzun tırnak hiç farketmez sürmeye başladım :))) ojesiz çıkmam abi adında birde topigim var burda ordanda bakabilirsin ve inan buralarda takılıp o cıvıl cıvıl ojelere bakmak çok işine yarıyacak.
Kesinlikle açık tonlar ama pastel olacak! Bordo -beyaz -sarı -bebek mavisi -mor -kırmızının açık tonları -bebek pembesi kesinlikle sürmemen gerekenler..Örneğin uçuk pembe ve ten tonlarının açıkları yani seni aydınlatan tonlar..Açık kırmızı süren esmer bayanları görüyorum hiç hoş değil...İşte senin sürebileceğin tonlar en sondaki hariç hepsi bak unutmuşum açık şeftalide yakışır ve bir de benim gibi buğday tenli olanlara şeftali her şey mikemmel oluyor..Buğday ten en hoş ten rengi bençe...