Saç Rengi ve Saç Boyama ESMER ELA GOZLUYUM NE RENK YAKISIR VE ISTANBULDA IYI KUAFOR

gulum2434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
166
170
32
Selam kizlar birkac sorum olacak
esmer tenliyim 23 yasinda iki ccocuk annesiyim hangi renk yakisir kullu renkler dusunuyorum hafif isilrili fakat kuaforle4den korkuyorum sizce nasil olur ve istanbul avrupa yakasinda iyi kuafor bilen var mi surekli gidip tavsiye edecek olan var mi tesekkurler

açık kahveler güzel olur sanki..

Bunu yapacak kuaför daha doğmadı Mecidiyeköy de fachion club var bi kere gitmiştim ilk başta güzel bi Küllük yyapabilmişti sona aktı balyajlarım heba oldu si daha da gitmedim kalma kimse yapamıyor bilen varsa bana da yazın lütfen ben artık küllü sevdasından vaçgeçtim

Ah canim valla aynen renk bulmak secim yapmak neys3 iyi kuafor bulmak zor guvenilir kuafor bulmak imkansiz keske tanidik surekli gidebilecegimiz bir kuaforumuz olsa cok buyuk eksiklik

Ah canim valla aynen renk bulmak secim yapmak neys3 iyi kuafor bulmak zor guvenilir kuafor bulmak imkansiz keske tanidik surekli gidebilecegimiz bir kuaforumuz olsa cok buyuk eksiklik
Sorma saçımı açtılar üstüne astar boya sürdüler dediler ki iki hafta dursun akzın falan sonra kalma yapalım sonra boyadı üstüne hafif balyaj olsun Didim çok yoğun atmış sonra da hepsi birbirine girdi olan benim paracıklara oldu kendim boyuyacam artık

kendiniz boyayın özellikle düz boya yapacaksanız kuaföre hiç gerek yok emin olun sizin yaptığınızdan daha iyi yapamıyorlar hatta aksine daha bile kötü yapabiliyorlar.. küllü renkler için igora 0.22 turuncu azaltıcı ekleyin boyanıza.. ölçüsü de 1 tüp boyaya bir parmak boğumu kadar ..

ombre dene..... can katar yüzüne. ışıltı verir...........sıkılıncada düz boya alır boyarsın begendiğin bi tona

Vallahi bu ne hic kimse iyi bir kuaforden bahsetmiyor koca istanbul ne zor kadinlarin işi nasil yapacagim bilemedim

Ben yıllardır saçlarımı güvenle boya balyaj yaptırıyorum çok kuaför değiştirdim gerçekten çok zor ama şuan saçlarımla çok mutluyum olamıcak bişeyi yapmıyolar para için yüze ve saç tipine göre gayet güzel anlatıp yapıyolar cevizlibağ erdem kuaför zeytinburnunda.

Sagol arastirqcagim tesekkurler

kızlar şuan ki saç rengim kızıl ama bir senedır boyamıyorum saçlarımı uçları da kızıl ama soluk sizce kullu renklere dönmek zor olur mu yanar mı saçlarım

kızlar şuan ki saç rengim kızıl ama bir senedır boyamıyorum saçlarımı uçları da kızıl ama soluk sizce kullu renklere dönmek zor olur mu yanar mı saçlarım
Canim benim kuaforum istanbul anadolu yakasi caddebostanda ilker yavruturk kuafor. Harikalar gercekten benim sacimi baska bir kuafor koyu boyayip mahvetmisti ertesi gun hemen buraya kostum normalde baska kuafor olsa oryal ile acar amerikan sampuan diye bir urunle sacimi yikadi ve sacimin rengi acildi ama oryal gibi degil 1 ton acildi yaklasik olarak daha sonrada uzerine amonyaksiz tamamen organik olan hamilelere uyguladiklari boyadan kullandi normal sac boyalari gibi degil sivi bi formda ve yikandi. İki gun ust uste boyanmis olmasina ragmen sac derimde kizariklik sacimda ve sac derimde yanma vs. Olmadi ve o boya sacimi yumusatti ustelik o koyu renkten istedigim acik karamel renge dondu hemde tek seferde. Bir arkadasim saci simsiyah sadece tek seferde ve sifir yanma vs. İle sacini platin yaptilar. Harika bir kuafor ne renk istersen yapar ustelik cok ilgili butun calisanlari, yalniz randevu ile calisiyorlar eger gitmeye karar verirsen mutlaka randevu almalisin. Ben cok memnun kaldim herkese tavsiye ediyorum. Ozellikle kaan bey isinin ehli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…