esmer ve bakır tonları...
bildiğimiz hürrem rengi mi demek istiyorsun?..sakın deniyeyim deme canım..ama bakırlık içeren kahveler deneyebilirsin..
Çok esmer tenliysen bakır renk hoş olmayabilir ama kahve tonların tavsiye ederim. Çok koyu değil ama mesela http://www.modelsaclar.com/wp-content/uploads/2012/09/506215ed70581-acik-kahve-sac-renkleri-2.jpg
bu saç rengi olabilir hem ten rengini biraz daha açık gösterir hemde bakır yaptırmak için saçlarını yakmazlar :)
Bakır kahve ya da bütün kahve tonlarını deneyebilirsin ama esmerlerde bakırı yakıştıramıyorum. Ben 1 seneyi aşkın bakır kullanıyorum tenim ise beyaz ve bende bile makyaj isteyen bir renk yani makyajsız çok donuk kalabiliyorum. Yaptırma derim. Tabi ben açık bakır kullanıyorum sarı bakır da diyebiliriz. 6.7 gibi bakırlığı çok fazla yoğun olmayınca güzel durabilir.
hemen hemen bu renkler benimde istediğim ama araya açıklı koyu bi kaç ton daha attırmak istiyorum olur mu dersin
slm canım,hürrem renginden bahsediyorsan evet harika bir renk bayılıyorum ama
ben buğday tenli olduğum halde cesaret edemiyorum.
eğer esmersen hiiiiç bulaşma,çok pişman olursun, sadece beyaz tenlilere yakışan bir renk.
saçını yaktırdığınla kalırsın,yazık olur.
Eki Görüntüle 699234
bu abla çok mu kötütabi bu kadar koyu değilim ama benim gözüme çok daha kötü gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?