• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Esmer - Bakır rengi saç

melpomene

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
17
0
36
Hatay

Merhaba hanımlar :34: Bu saç rengiyle ilgili kararsız olanlardan biri de benim :43: bu sıra bakır tonları saçlar çok hoşuma gidiyor ama esmer tenliyim nasıl olur hiç cesaret edemiyorum. Huysuzda bi kuaförüm var sana sadece ışıklandırma yaparım başka bir şey olmaz o da 210 tl dedi saolsun ! Saçımın ana rengi siyah 3 ay kadar önce buzlu akaju ya boyadım ki tutmadı hani çok açık değil ama kendi saçım kadar da koyu olan bi renk istemiyorum. Bir tavsiyeniz var mı ?

Bakır kahve ya da bütün kahve tonlarını deneyebilirsin ama esmerlerde bakırı yakıştıramıyorum. Ben 1 seneyi aşkın bakır kullanıyorum tenim ise beyaz ve bende bile makyaj isteyen bir renk yani makyajsız çok donuk kalabiliyorum. Yaptırma derim. Tabi ben açık bakır kullanıyorum sarı bakır da diyebiliriz. 6.7 gibi bakırlığı çok fazla yoğun olmayınca güzel durabilir.

esmer ve bakır tonları...:19:
bildiğimiz hürrem rengi mi demek istiyorsun?..sakın deniyeyim deme canım..ama bakırlık içeren kahveler deneyebilirsin..

sakın sakın esmersen bakırdan uzak dur.açık kahve tonlarına boyayabilirsin daha güzel olur

$bugday_ten_esmere_sac_rengi_2.jpg

bu abla çok mu kötü :5: tabi bu kadar koyu değilim ama benim gözüme çok daha kötü gelmedi :9:

Bakır kahve ya da bütün kahve tonlarını deneyebilirsin ama esmerlerde bakırı yakıştıramıyorum. Ben 1 seneyi aşkın bakır kullanıyorum tenim ise beyaz ve bende bile makyaj isteyen bir renk yani makyajsız çok donuk kalabiliyorum. Yaptırma derim. Tabi ben açık bakır kullanıyorum sarı bakır da diyebiliriz. 6.7 gibi bakırlığı çok fazla yoğun olmayınca güzel durabilir.

üniversite öğrencisiyim bu dönemde insan makyaja meraklı oluyor yani kendi adıma :1: ondan yana bir sıkıntı olmaz aslında dediğin gibi bakır kahve falan çok açık renkler zaten tercih etmem

slm canım,hürrem renginden bahsediyorsan evet harika bir renk bayılıyorum ama
ben buğday tenli olduğum halde cesaret edemiyorum.
eğer esmersen hiiiiç bulaşma,çok pişman olursun, sadece beyaz tenlilere yakışan bir renk.
saçını yaktırdığınla kalırsın,yazık olur.

hemen hemen bu renkler benimde istediğim ama araya açıklı koyu bi kaç ton daha attırmak istiyorum olur mu dersin :17:

Canım bence olur bi kaç ton açık renkle balyaj yaptırırsın yada hafif uçlarına doğru ışıklandırırsın. Kendi ten rengine uygun bi resim bulursan netten link ver bakalım ten rengine hem daha uygun saç renkleri tavsiye ederiz :)

$SAM_1619.jpg
Canım bence olur bi kaç ton açık renkle balyaj yaptırırsın yada hafif uçlarına doğru ışıklandırırsın. Kendi ten rengine uygun bi resim bulursan netten link ver bakalım ten rengine hem daha uygun saç renkleri tavsiye ederiz :)

her zaman böyle çingene değilim :1: orjinalden bakmak daha iyi olur dedim :3:

slm canım,hürrem renginden bahsediyorsan evet harika bir renk bayılıyorum ama
ben buğday tenli olduğum halde cesaret edemiyorum.
eğer esmersen hiiiiç bulaşma,çok pişman olursun, sadece beyaz tenlilere yakışan bir renk.
saçını yaktırdığınla kalırsın,yazık olur.

$Kristen-Stewart-Photo.jpg

bu tarzda bir şey çok açık olduğunu düşünmüyorum bu rengin tabi hatuna yakışmış olması bana da yakışacağı anlamına gelmiyo ama :9: zaten açık renklere niyetim yok canım

Eki Görüntüle 699234

bu abla çok mu kötü :5: tabi bu kadar koyu değilim ama benim gözüme çok daha kötü gelmedi :9:

bence kötü canım.o makyajı ve kıyafeti olmayaydı sahilde çiçek satanlara benzerdi bi de gözlerinde lens var o da aydınlatıyor yüzü..sen yabancıların "olive skin" dediği cilt tonuna sahipsin.senin tonunda olanlara küllü renkler daha çok yakışıyor.tabi yine sen bilirsin de şöyle saçının uçlarına ve aralarına açık kahve tonlarında balyaj atsan daha çok yakışır bence bunun daha açığı da olabilir ama küllü tonda
$317.jpg

Son düzenleme:
Back