Esma ve Dua tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba, esmaları ya da zikirleri okurken başka şeyle meşgul olmak sorun mu? Mesela ben yemek yaparken falan bir yandan salavat Estağfurullah vs. çekiyorum bazen de Ya Fettah gibi zikirleri. Çünkü gün içinde oturup hepsini bitirme şansımız olmuyor maalesef. Uzun zamandır zikir çekiyorum, nişanlımın iş bulması için de dua ediyorum zikirlerle birlikte ama iş konusunda neye adım atsak engel çıkıyor hep ben de acaba hata mı yapıyorum okurken diye sorguladım

kesinlikle yemek yaparken yururken okuyabilirsiniz. iciniz rahat olsun.

Merhaba küs arkadaşla barışmak için hangi dua yada esmayı tavsiye edersiniz? Kiz kardeşim gibi gördüğüm arkadaşım nedensiz küstü 6 sene oldu, ćok üzülüyorum, ya Cami yaVedud okuyorum senelerdir birşey değişmiyor, ne olur bana yardim edin bu bayram barışalim

Merhaba, bu ayetleri günlük istediğiniz sayıda okuyun ve sonrasında duanızı yapın. Cok kısa surede etki olmustu ben tecrube ettim bizzat.

Esmalardan ise Ya Gafur günlük en az 100 kere okunabilir. Bu konuda bir arkadasımız yazmıstı ben tecrube etmedim.
Ayetlerin anlamlarınıda okumanızı tavsiye ederim.

Enfal /63
"Ve ellefe beyne kulubihim, lev enfakte ma fil ardı cemian ma ellefte beyne kulubihim ve lakinnallahe ellefe beynehum, innehu azizun hakim."

Araf/23
"Kâlâ rabbenâ zalemnâ enfusenâ ve-in lem taġfir lenâ veterhamnâ lenekûnenne mine-lḣâsirîn(e)"

Çook teşekkür ederimm

Ya Celil , Ya Muksit, Ya Cami Ya Allah Ya Vedud ,Ya Latif

Selamun aleykum canlar.
Ben her haksizliga cok üzülüp tepki veriyorum. Herzaman da haksizliga uğruyorum. Icim bazen çok daraliyor. Bu konuda bana esma onerisi verirmisiniz.

Senin bu yorumunu görüp hesap açtım kardeşim.2 sene geçmiş üzerinden yorumun ama hala bu sıkıntın devam ediyorsa özellikle tuvalete gittiğinde illaki kız arkadaşların da gidecektir.Bol bol güzel kokan parfüm sık kendi üzerine ve tuvalete kaliteli bir parfüm al onu kullan.Bir de giyimini güzelleştir.Hijyenine çok dikkat et.Masanda ıslak mendil bulundur.Sürekli onların yanında masanı sil.Elini sil ara ara.Sürekli bu tekrarla onların yanında özellikle çok yap.Kıyafetlerin çok temiz ve şıkır şıkır olsun.Ayakkabılarında toz bile olmasın.Bu kötü kişiyle ancak bu şekilde savaşabilirsin.Ona karşı sefil bir görüntü gösterme çok iyi bir duruşun olsun ki.Yaptıklarına kimse inanmasın.İnsanlar görüntüye bakar denilene değil.O kadar emek verdiğin bir işin varsa bunun için mücadele et.Buna kendini mükemmele dönüştürmekle başla.Öyle güzel kokular kullan ki herkes hepsinin iftira olduğunu anlasın.Gece gece yazdım umarım görürsün.Ama üzüldüm yazdıklarına belki yardımim dokunur dedim.Belki yapıyorsundur dediklerimi ama sen çok mükemmel şekilde yap.Biraz paran gidecek başta kaliteli ürünler için ama işin elinde kalacak.O yüzden dene bu dediklerimi.Her şeyin az ama kaliteli gösterişli ve temiz olsun.İyi geceler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hayırlı bir kısmet için hangi dua okunmalı ? Hep aldatılıyorum veya kötü insanlar denk geliyor
Bu forumda yorumlarda Ya Aliyy esmasindan bahsedilmis canim,tam bilgim yok da ben de arastiracagim insallah. Onun disinda Ya Vedud ve Ya Cami esmalarini duymustum. Arastirip istisare edebiliriz istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…