‘Esma kızımızı kurşunlayarak şehit ettiler ya’

Dini okuma zahmetine girmeden sağdan soldan öğrenmiş müslümanlara (?) seslenerek safları sıkılaştırıyor. Dinden başka hiç bir söylemi yok. Hiç bir zaman da olmadı.

Akdeniz'e White Sea diyen bir insan sonuçta.

Mursi' yi kendine yakın hissediyorda ondan. İkisinin de ideolojisi aynı. Sonunun ona benzemesini istemiyor. Aynı otoriter düzen, aynı laik karşıtlığı, aynı halka karşı zulüm. Sonra halk sokağa dökülüp protesto edince darbeci oluyorlar. Sen halkına ateş açtırt, demokratik hakkını kullanan insanları öldürt sonra da o çatışmalarda Müslüman Kardeşlerden birinin kızı ölsün kalkıp ona gözyaşı dök. Orada demokratik hakkını kullanıp hükümeti protesto eden insanlardan binlercesi öldü. Onların ki can değil miydi ? Darbeyi desteklemiyorum. Ama Mübarek'e karşı halk sokaklarda isyan ederken darbeci değildi. Devrim yapıyorlardı ! Mursi'de o devrimi, sokaklardaki halkı destekliyordu. Ama kendine yapılınca darbe oldu. İnsan bir sorar bu halk Mübarek' e karşı bile bu kadar kalabalık değildi. Acaba neden ? Bir uzlaşmaya git, halkına kulak ver. Ülkenin şeritat ile yönetileceğini söylerken sonradan seçimle geldim seçimle giderim diye demokrasi naraları atmaya başladı. Ülkemizde inşallah o noktaya gelmez. Ama Erdoğan' ın Mısır'a karşı bu hassasiyeti kendi ülkesinde yaşananlarla benzerlikler olduğu içindir. Esma kızımız şehit oldu, darbeciler öldürdü derken altta yatan mesaj Erdoğan' ı destekleyenleri demokratik hakkını kullanıp protesto edenlere karşı kışkırtmaktan başka birşey değil. Mağdur edebiyatı..

Berkin Elvanı anmaya ne gerek var Ölmüştür geçmiştir

diyen başbakan hala esma diyor ya pes bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Tahrik etmiştir kadınlar.

Berkin Elvanı anmaya ne gerek var Ölmüştür geçmiştir

diyen başbakan hala esma diyor ya pes bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

O cümle benim kanımı dondurdu.

Mısır’daki idamlara niye susuyorsunuz?
Pardon ama sen ne yaptın Mısır'daki idamlar için?Miting malzemesi olarak kullanmaktan başka ne yaptın?
Hala Esma da Esma,kendi ülkesinin ölen gençlerinin adını ağzına bile almıyor ama

bizden gidenler gidiyor bir sürü asker şehit gidiyor ses yok
somadakiler ölüyor ihmalden ses yokkk
bu canım yavrular vefat ediyor ses yok
ama bizden olmayanlaraa yazık günah
neden bizimki can değil patlıcan

bizden gidenler gidiyor bir sürü asker şehit gidiyor ses yok
somadakiler ölüyor ihmalden ses yokkk
bu canım yavrular vefat ediyor ses yok
ama bizden olmayanlaraa yazık günah
neden bizimki can değil patlıcan

aynen katılıyorum
bizim gencecik çocuklarımız şehit olurken hiç duymadım ağzından ''şehit'' kelimesini...

Berkin Elvan için 'ölmüştür, geçmiştir.' diyen birinin Esma için üzülmesini de asla samimi bulmuyorum. Evet, Esma da bir candı ama ben önce kendi ülkemde kendi çocuklarıma üzülürüm.

'Ölmüştür, geçmiştir.' diyen bir adama hala inananlara da diyecek lafım yok.

Türk ırkına kin güden devlet başı
Tarih her zaman tekerrür eder. Zamanında Arap hayranlığı olan, ümmetçilik yapan devletimiz vardı ne oldu parçalandı. Kim toparladı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…